Niedziela 13.04.2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niewiem czy wiecie ale na tą niedziele co przybedzie klub Street Racers planuje zorganizowanie wielkiego spotkania na pasie.zostaly zaproszone kluby z krakowa oraz z okolic a wiec powinno byc troszke autek.Z tego co sie nieoficjalnie dowiedziałem możliwe że przybedzie też Kamikadze Driver.Myśle że Kamikadze Squad-u niezabraknie na tym zlociku a szczegulnie ludzi oficjalnych tzn tych z naklejkami

No ja jestem na 100 zapowiada sie naprawde duuuuza impra

ja będe na 100%, ale autkiem starszych, bo mój bolid jest niedysponowany

tzn czym??co posiadają twoi rodzice??a tak pozatym moze wkoncu przedstawisz sie klubowi na zywo??

ja tez bede,
mam nadzieje ze pogoda bedzie lepsza,
fajnie by bylo jakby sie ta aura zdecydowala,
albo niech dowali pol metra sniegu albo niech bedzie suchutko a nie takie dupy zawracanie

No właśnie mam taki zamiar. Moi starsi nie mają nic spesjalnego, to jest po prostu kaszel, tyle tylko, że el, dobry rocznik, czerwony.

Bestia tez sie pojawi i nawet na taka okazje troszke ja przeplukam bo barw klubowych nie widac

Pewnie będziecie nieźle wymiatać swoimi furkami, a ja dostałem od starszych auto tylko pod warunkiem, że w niczym nie bede brał udziału

Ja niestety albo stety bede troche zajety zwzgledami organizacyjnymi (bede was pilnowal zebyscie nie wchodzili pod auta takze sluchac sie mnie prosze

Sluchajcie w niedziele beddzie bardzo duzo osub i niewiadomo czy sie znajdziemy-ja proponuje zeby sie ustawic swoimi bolidami z drugiej strony krat tzn nie tam gdzie parking i rownolegle tylko po drugiej stronie.co do godz. proponuje godz 15.00.co wy na to??jakby ktos byl wczesniej i niemoogl mnie znalesc to prosze albo o sms-ka albo o sygnal i wtedy podejde pod kraty-506634650.

Co ze spotakniem Kamikaze Squad-u na jutrzejszym zlocie? bedzie jakos o tej samej poze co reszta czy moze bedzie w pozniejszych godzinach?

nieno mysle ze wystarczy ten zlot co bedzie razem ze wszystkim-chodzi o to zeby sie zaprezentowac z jak najlepszej storny,mam nadzieje ze klubowicze beda startowac

Pogoda ma być niezła, będzie niezła JAZDA !!!!

Pogoda jest super

Mam nadzieje ze tak sie utrzyma i ze bedzie jeszcze ladniej

No to za chwile wyjezdzam na pas...

Jak sie okazało to pojawie sie na chwilke zobacze co tam porabiacie

Szacuneczek

chcialem oficjalnie podziekowac tym co przybyli na zlocik i godnie reprezentowali nasz klub-szczegulnie maydayowi ktory jako jedyny startowal w ronoleglych i to jeszcze wraz z kolega wilu sie scigal

Byli chyba wszyscy klubowicze no prucz luizki ale to sie wybaczy jej.

Było fajnie, ale uścisnąłem prawice, tylko Gagapukowi. Jakoś tak wyszło.

Bylo fajnie choc nogi do d... mi wchodza od tego stania

PS. naklejka mi sie coraz bardziej podoba