Zaczyna się...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
U mnie za oknem biało... zobaczym co rano bedzie ale i tak mam gwarantowane slajdy bo jak to mówią "Dobry tersus i po mokrym pójdzie"

no no wracalem z roboty o 23 i wykręciłem 3x 360 stopni na dwu pasmowce arabski drifting normalnie

no u mnie poczatek zimy przepyszny:

a u mnie chujowo. fura fwd. sniegu brak. nie wkurwiac

hujnia .......ja tylko podrapalem kołpak

ja dzis w sumie bezposlizgowo ale sie zrobilo nieciekawie - szczegolnie ze bezogrzewania;/

to kiedy dojdzie do krakowa
dzis zimowy na motylach zalozylem i co i nichuja sniegu nie ma://:/:/
co do tego atsa to nie fajnie go tam ryplo :/:/:/

Płock też chciałby być biały, ale jest +1 st. C.
Jeszcze nie teraz, jeszcze nie czas...

a szkoda...

wawa biała pierodle spoznie sie do skzoly, jade uypalac i sie slizgac na placyk moj ulubiony ;] w lato sie napedzam maluskziem do 110km/h tam wiec teraz tez bedzie ciekawie.

krzyh00 ladne felgi miales

U mnie podobnie jak w Płocq ale wczoraj wieczorem już sie poślizgałem troche Poldkiem na mniej uczęszczanych dróżkach . Teraz tylko układ przepłucze w robocie i zalewam gada płynem bo mi znowu broki beda wypadać .

a w kraku pierwsze nieudolne oznaki zimy - a ja juz auta nie odpalilem

Cytat:
2005-11-19 00:59:32, Pat_kdb pisze:
ja dzis w sumie bezposlizgowo ale sie zrobilo nieciekawie - szczegolnie ze bezogrzewania;/

czy to nie Twój pojazd miał stać w garażu?

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

No no zima naszla na Lodz. Fura 2 tyg bez upalania postoi ciekawe co na to akumulator Ehh chyba trzeba bedzie go chociaz chwilke odpalic.

Cytat:
2005-11-19 00:54:52, Krzyh00 pisze:
no u mnie poczatek zimy przepyszny:

Pogniotles autko

U nas to od wczoraj pada, a ja ani zimówek ani akumulatora i nie mogę poupalac sobie

wpółczuję z powodu rozwalenia fury... swoją drogą, musiałeś ładnie pizdnąć, że ats aż tak się rozwalił.

a taki ładny był....hamerykański....:9 rozwaliłeś taką pikną felgę

U mnie tez juz zaczyna padac.. A ja tak lubie klameczke Tylko boje sie zebym nie przecholowal
Pozdr.

I tyle cennego azotu poszło sie jebać do atmosfery . BTW - ile koni dodają czerwone koreczki na wentylach bo widze modny mod ostatnimi czasy to sie stał .

u mnie lipa ze sniegiem...jak sie obudzilem po wczorajszym melanżu to juz prawie stopniał...
szkoda ze nia mam malca...albo wogole jakiego rwd