ściąga po zmianie opon

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, zmieniłem opony na letnie, mam drugi komplet -użytkuję go z 4 rok. Sciaga mi w lewo zawaliscie, musze korygować w prawo. Cisneinie wyrównałem, pozmieniałem prawą stronę tył-przód itd, i dalej, moze jest lekka poprawa ale to nie to. Czy kupic nowe na przód. Felgi R13, opona 175/70 goodyear. Na jakie zmienić?- niedrogie.

Ja mam ten sam problem ale jak podejrzewam to zbierznos kol trzeba ustawic
U mnie w miescie to jakis wydatek ok.30zl

DZIS WYMIENIALEM OPONY NA LETNIE I TO SAMO MIALEM.W LEWO MI SCIAGALO.NA ZIMOWYCH BYLO OKI WIEC ZBIEZNOZC ODPADA.ZMIENILEM PRZEDNIE NA TYLNE I POMOGLO.JUZ NIE CIAGNIE W LEWO.TERAZ TRZESIE SIE KIEROWNICA.
JA PROPONUJE ZMIENIC OPONY BO SAM TO CHCEM ZROBIC.NA NASZYCH DROGACH OPONY I FELGI SZYBKO DOSTAJA W TYLEK WIEC NIE MA SIE CO DZIWIC ZE COS NIE TAK SIE Z NIMI DZIEJE PO PARU LATACH.
PROPONUJE DUNLOPY,DOBRZE SIE TRZYMAJA NA DESZCZU I SA NIENAJDROZSZE ALE NIE NAJTANSZE.
POZDRAWIAM

dlaczego krzyczysz kaktus? wody brakuje czy sloneczko ci przygrzalo?

nie pisz duzymi literami bo to nieladnie.

Cytat:
2006-04-10 23:25:22, wer1207 pisze:
dlaczego krzyczysz kaktus? wody brakuje czy sloneczko ci przygrzalo? nie pisz duzymi literami bo to nieladnie.

PISZE DUZYMI ZEBY BYLO DOBRZE WIDAC.NIE WIEM KTO WYMYSLIL TA GLUPOTE Z KRZYCZENIEM DUZYMI LITERAMI.HA HA!
JESTEM SPOKOJNY W TYM MOMENCIE WIEC TEORIA TA NIE ZDAJE EGZAMINU.
CZEP SIE WIATRAKA WER1207
POZDRAWIAM

Naprawdę prosimy cię abyś nie pisał dużymi literami. Uszanuj to.

Sprobuj Yokohamy s306. Wlasnie jezdze na takowych od tygodnia i swietnie sie spisuja, sa ciche i super odprowadzaja wode i do tego niedrogie 120 PLN za sztuke(nowki).
A co do kolegi kaktusa, to jak to mowi Pan Cygan z Torunia: powinni go zblokowac.