Jak przekonac Kobiete do Omegi?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Drodzy omegomaniacy. mam maly problem. moja kobieta zdala wlasnie na prawko i puki co porusza sie moim Senkiem ale twierdzi ze chce miec swoje auto i uparla sie ze chce kupic Corse C 1,4. ja jej tlumacze ze w tej samej cenie dostanie Ladna Omege Caravan MV6, ktora jest lepsza pod kazdym wzgledem. doradzcie co mam zrobic zeby kupila auto ktorym i ja nie bede sie wstydzil wyjechac na zakupy

czy zmiana żony jest brana pod uwage

zapodaj temat, , że pod osłonkami przeciwsłonecznymi ( kierowcy i pasażera) jest lusterko ze światełkiem ( ja tak mam) w sam raz do make up, moja też narzekała a teraz może to i owo poprawić w czasie jazdy, a i najlepiej kup automat totalny luz moja żonka nie jeździła 6 lat a teraz śmiga w automacie , na początku narzekała z parkowaniem ale teraz jest ok, parkuje tam gdzie może wyjechać, narzeka jeszcze że przód za duży ale każda baba narzeka na karzdy samochód więc idzie się przyzwyczaić

przepraszam jak ja napisałem karzdy! oczywiście że, przez ż

Cytat:
2006-03-30 19:44:30, ryba-1 pisze:
chce kupic Corse C 1,4. ja jej tlumacze ze w tej samej cenie dostanie Ladna Omege Caravan MV6, ktora jest lepsza pod kazdym wzgledem.

jest lepsza pod kazdym ezgledem ale tylko z twojego punktu widzenia...

Cytat:
doradzcie co mam zrobic zeby kupila auto ktorym i ja nie bede sie wstydzil wyjechac na zakupy

a czemu to masz jezdzic JEJ corsarzem?

duży = bezpieczniejszy
mocniejszy = bezpieczniejszy

Kobiety dobrze wyglądają w takich autach

ale na serio - pewien jesteś zakupu MV6 zamiast corsiawki?
Ubezpieczenie, eksploatacja (świece, kable zapłonowe, płyny, hamulce blablabla) - potrzebne kolejne tak duże auto w domu?
Ew pogonić senatora, kupić mv6 i jakąś corsę albo inne maleństwo...

Eee,kolege widac stac na utrzymanie kobiety i omegi MV6,a kobieta i tak z czasem sie przyzwyczaji do tego czym jezdzi,ona wyklada gotowke? Z drugiej strony na sile namawianie kogos na omege to juz poza opsesja ,juz chore.Moze nie czuje sie dobrze w duzym aucie?

Cytat:
Drodzy omegomaniacy. mam maly problem. moja kobieta zdala wlasnie na prawko i puki co porusza sie moim Senkiem ale twierdzi ze chce miec swoje auto i uparla sie ze chce kupic Corse C 1,4. ja jej tlumacze ze w tej samej cenie dostanie Ladna Omege Caravan MV6, ktora jest lepsza pod kazdym wzgledem. doradzcie co mam zrobic zeby kupila auto ktorym i ja nie bede sie wstydzil wyjechac na zakupy

Wypożycz Corse i jedźcie nią do lasu (w oczywistej sprawie ) wygibasy gwarantowane, potem wypożycz Omege i zróbcie to samo
Myśle że tym ją przekonasz

powiedz jej że do omy zapakuje tyle kosmetyków że samo czytanie jak je stosować zajmie jej ze dwa dni
ponadto jak pakupisz kombi tp można zawsze wygodnie zachaczyć małe capca -rapca

Moją żonę postawiłem przed faktem dokonanym, jak wsiadła za kierownicą to zmieniła zdanie, od tej pory nic nie mówi źle na omę.

problem w tym ze corsa sie jej podoba pod wzgledem estetycznym ale lubi senka bo ma mocny motorek. co dziwne o automacie to Ona nawet nie chce slyszec. chetnie kupila by corse GSI ale sa za drogie. Gabaryty auta chyba jej nie przeszkadzaja bo w Senku czuje sie dobrze i jeszcze mi zderzakow nie rozwalila, wiec jest OK.
Ja senka nie sprzedam zeby kupic MV6 bo za bardzo sie z nim zrzylem i to ma byc auto stojace w garazu na niedzielne wypady(na co dzien smigam dostawczym) i wlasnie dla tego wolal bym zeby kupila sobie ome bo czasami ja tym bede gdzies jechal a corsa to takie male...fuj... za male . Zmiana kobiety? chyba zbyt blachy powod. co innego gdyby chciala mi zabrac mojego opla i go sprzedac . pewnie skonczy sie na tym ze bedzie sobie jezdzic jakas czarna corsa i tyle a sen o MV6 odejdzie(na jakis czas) Ale w imie Omegi bede sie chwytal kazdego sposobu nawet tego z wyjazdem do lasu

proponuję kompromis - kupcie Vectrę (najlepiej jakąś V6)

Cytat:
2006-03-30 23:25:39, darq pisze:
proponuję kompromis - kupcie Vectrę (najlepiej jakąś V6)

Po konsultacji z kilkoma kobietami proponuję....Smarta i torebka i pomadka się zmieści

Smart odpada(a na nowe torebki to juz patrzec nie moge). Mialem przyjemnosc czyms takim jechac. Tego wynalazku sie nie odpali jak sa otwarte drzwi. po 10 minutach sie kapnolem. Vectra 2,5 V6..... moze Monterey 3,2 albo Frontera 2,4 ....... a i tak ciagle w odpowiedzi slysze slowa "NIE! JA CHCE CORSE I KONIEC. SAM SOBIE TANKUJ TEGO SWOJEGO POTWORA" i juz chyba wiem o co chodzi, o spalanie

Eeee tam - a jak dojdzie do parkowania tyłem przed butikiem to będzie lament - GDZIE JEST SMART!

Uwazam ze powinienes pokazac kobiecie crushtesty. Poszukac na necie i porownac na oko Male moze jest praktyczne w miescie. Ale duze jest o niebo bezpieczniejsze. Gdyby Otylia Jedrzejczak jechala np. Corsa, a nie 300C to pomyslcie co by sie wydazylo. Oczywiscie stala sie wielka przykrosc, ale nie bylo masakry.

Zatem moim nadrzednym argumentem jest bezpieczenstwo.
Duza, masywna maska, mocny silnik.

Ryba, kup Omege i naklej na klape zamiast MV6 - Corsa 1.0

... i wyjdzie z tego: opel omega corsa_1_0

Z tego co pamietam jak urywalem to Omega_MV6 jest jako calosc

Nie zawsze, ja urywałem samo MV6