MotoNews.pl

Felgi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich a więc tak idzie wiosna a więc trzeba pomyśleś o aluskach wiem pare razy sie przymieżałem do kupna ale zawsze coś niewypalało z kasą teraz chcę kkupić takie felgi http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=89073723 Z tego co widze to ET 30 czy to nieprzeszkodzi? Oponki kupie 20545 R16
Pozdrawiam

fajne te felasie ale mysle ze za 1000 mozna dostac ladniejsze

cena kosmiczna... (szczególnie że minimalna nie osiagnięta jeszcze) w Poznaniu do wzięcia 16x7,5 za 900... takie jak te poniżej:

fele 16x7,5

[ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2006-03-06 22:29:12 ]

No ale mnie te sie podobają i umuwiłem sie z gostkiem że sprzeda za 1000zł ale niewiem co z tym ET30

Nie wiem jaka to cena, ale biorąc pod uwagę że to NOWE Borbety A 16" to wydaje mi się cena bardzo dobra Ale trza by to sprawdzić.

Wygląd: felga znana i lubiana, klasyczna, ładna. Czy się komuś podoba czy nie to już kwestia gustu.

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-03-06 22:58:04 ]

umnie ET 35 i jest ok ale czy ET 30 bedzie OK tego nie wiem

Cytat:
2006-03-06 22:54:28, kilerek666 pisze:
No ale mnie te sie podobają i umuwiłem sie z gostkiem że sprzeda za 1000zł ale niewiem co z tym ET30

Pogadaj z Jankiem_RS, chyba ma cos takiego do opchniecia.

Ok dzięki zaryzykuje i kupie chyba wsumie to daje auto do zrobienia nadkoli wrazie czego to odrazu poszerze auto hihi

podjedx to jakiegoś zakladu w Poznaniu co sprzedajw uzywki... popytaj i niech coś znajdą na ET30.. przymiarka i wszystko jasne...

AAAAAAAAA Pomocy dziesiaj sie dowiedziałem że te felgi mają
ET38 i teraz znowu niewiem kurczek kupić czy nie .Jak to było im wieksze ET tym koło bardziej schowane co??Abym zapomniał byłem w kilku warsztatach i nieumieli mi odpowiedzieć
Kurcze a mnie one sie tak podobają

Kurcze nikt niewie nikt nie jezdzi na takich wymiarach 4x108 16
7,5 H2 ET38

powinny pasowac!! tak mi sie wydaje...:]

Ja terz tak myśle ale gostek mnie załamał bo powiedział że wystają mocno z przodu a wiec niewiem o co chodzi

Nie jeżdżę, ale że wystają to dziwne. Powinno pasować

Cytat:
2006-03-07 22:07:19, kilerek666 pisze:
Ja terz tak myśle ale gostek mnie załamał bo powiedział że wystają mocno z przodu a wiec niewiem o co chodzi

Coś jest nei tak. Nie powinno przy 7,5 x 16 z ET 38 wystawać żadna felga. Skoro 8x16 z ET 25 z cossiego nie wystają (są co najwyżej na równi z rantem), to węższa 7,5 w dodatku z takim ET jest schowana. Ja mam 7x16 z ET 40 (2 mm róznicy w odsadzeniu) i myślę, żeby dać z 1,5 cm'owy dystans, żeby to ładnie wyglądało.
Zatem jeśli wystają, co chyba nie są z ET 38

[ wiadomość edytowana przez: KriSSo dnia 2006-03-08 01:05:29 ]

http://www.ettuning.pl/index.php?nazwa=montaz

Cytat:
Przy dużym ET odsadzenie koła na zewnątrz jest odpowiednio małe.

Hmm, podepne sie do tematu, czytajac go troche sie zmieszalem, mam na tyl do mkv felgi 16" na 9" i et podobno 25 mam sie bac ?? pytanie czy wejdzie te cholerstwo

Wszystko zalezy jeszcze od szerokosci opony - ja mam fele et 38i J7,5 no i przy 215 oponie trzeba bylo powyciagac go by kolo moglo sie schowac w nadkolu.

No oponki 215

ja ma z tyłu 9x16 et20

po zagięciu rantów przy oponach 225/45 na mocnych wybojach tarło
teraz mam 215/40 i nie trze /z tym że zawias twardy jest/

optimum jest 215/45 - ale ranty na bank musisz zagiąć - i nie jest powiedziane że nie będzie tarło