| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-12 14:23:39 Sluchaj co do adresu stronki to napewno bedzie zmieniany na jakis wiekszy serwer wiec narazie z adresem sie wstrymaj.
Co do naklejki to myslalem zeby zrobic cos takiego ze : kamikadze MISIEK squad napis kamikadze squad oczywiscie mniejsza czcionka niz xywe i mysle ze by to fajnie wygladalo |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-12 23:05:19 Mysle ze najlepiej bedzie zrobic pare tylko takich podobnych do siebie zeby sobie kazdy moogl wybrac ale z drugiej strony przydalo by sie zeby kazdy mial taka sama naklejke bo wkoncu czesc znakowania klubowego co nie??zobaczymy co mayday jutro przywiezie |
andre_ malczan super power cracow | 2003-04-12 23:40:59 Niech demokracja zwycięzy. Przydałoby się małe głosowanko. Osobiście uważam, że duży napis kamikadze i mały napis na skraju szyby - ksywka, to najlepszy pomysł. |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2003-04-14 00:35:46 Czesc Gugi.Czy mowisz tu moze o gosciu co jezdzi skodzinka na alusach 15"??Czy moze chodzi o inna?? |
Gugi Nissan Micra 1.0 Kraków | 2003-04-14 00:40:39 Niestety tamta jest granatowa z beed loockiem na białej feldze stalowej ale jest troszkę niższa od serii |
KaCzY Seicento Kraków | 2003-04-15 22:09:28 MoiM zdaniem powinno być tak Logo kamikadze i mała Xywka w rogu !!!
Acha i jeszcze ja najlepiej widziałbym jakiś taki pasek nie rzucający sie w oczy !!!!1 Bo po ostatnich przejsciach ze złodziejami TAk uwazam!! |
andre_ malczan super power cracow | 2003-04-15 22:41:48 Koszty są ważne, ale nie najważniejsze przecież, liczy się jakość, nie znam cen, ale jeśli różnica nie będzie duża to może warto się zastanowić |
wilu136 Skodillak Krakoff | 2003-04-16 00:21:28 Ja mam takie pytanko.Czy ta naklejka bedzie przyklejana od wewnatrz czy od zewnatrz??W sumie nie jestem zwolennikiem oklejania auta naklejkami.Wiec jeli juz to bym tylko nakleil na przednia szybe.
Naklejane od zewnatrz mozna latwo zniszczyc,np w zimie. Swoja droga taka z paskiem przyciemniajacym bylaby spoko,ale tylko od wewnatrz. |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-16 07:16:40 Wilu naklejki beda robione jak kto chce tzn jak sobie zazyczysz od wewnatrz to sie zrobi.Co do ceny to jeszcze nieznam bo to bede wiedzial dopiero po zrobieniu naklejki-mysle ze tak ok15 zl to bedzie trzeba dac ale moge sie mylic |
dayton Skoda 125L Kraków | 2003-04-16 11:02:01 Jeżeli o mnie chodzi to naklejki moga być jakie chcą byle by były jednakowe |
KaCzY Seicento Kraków | 2003-04-16 20:25:41 Naklejka na przedną szyba myslełem ze mozna zrobić np. w ten sposób zrobić takie małe naklejki(KAMIKADZE +ROBACZEK+ XYWKA) jak pod kierunkami przykleić od wewnątrz a na to dopiero przyklejićfolie przyciemniająca !!!??
Bo co do jakiegoś wypasionego paska mam na mysli coś strasznie rzucające sie w oczy to mam złe zdanie . Jak ktoś ma zrobione troszke auto to juz i tak zwraca uwage wszystkich ludzi którzy tylko patrzą co by tu zakosić!! Tak więc nie ma sensu chyba jeszce bardziej sie wrózniać !!! NIE WIEM JAK CO MYSLA CI CO MAJĄ GARAŻE ALE JAK FURKI STOJĄ POD BLOKAMI TO SAMI SIE ZASTANÓWCIE!!!!!!!!???? |
Mefisto KSK Szefostwo Nissan 100NX Kraków | 2003-04-16 20:36:18 w takim wypadku mozna zrobic naklejke od wewnatrz.
juz za niedlugo mam nadzieje ze zobaczymy pierwsza odslone naklejki na ktora wszyscy czekami |