Cossi.. 2,89 do 60mph... a 6,05 do 100mph...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dosyć szybka bryka......

[ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2006-04-04 18:23:41 ]

Piotrek skad Ty takie fajne filmiki bierzesz ? :> Kazdy kolejny lepszy ....

Szkoda ze tego Essiego juz nie ma ... Chyba ze to kolejny rebuild

z googli np panie moderatorze
CLICK
jest jeszcze jedna stronka ale nie pamietam jej adresu gdzie bylo troche filmikow z essikami w roli glownej

Zobaczcie ten filmik

Cytat:
2006-04-04 14:08:53, Snale pisze:
Zobaczcie ten filmik

odpowiedz dlaczego Nosek napisal ze tego cosiego juz nie ma

ten akurat bieda... jakoś wybryki głupków (nawet jak to ten sam kolo) na lokalnych drogach mnie nie kręcą...., jak chcesz więcej równie "ciekawych" filmików to zapraszam na www.hasiok.com, w goglach nie ma takich.... hehe

apropo tego cossiego.. to przy 160 mph.. stracił panowanie.. i się lekko popsuł.. kierowca ok, ale pasażer.. 100 szwów (Gumball Rally 27.12.2003)

P.S. w tym cossim to dźwięk jak w samolocie... hehe, a turbiny to bym się chyba przestraszył..
to jest dosyć ciekawa strona na klimatów sprintu (filmy)

[ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2006-04-04 15:18:30 ]

[ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2006-04-04 18:17:35 ]

[ wiadomość edytowana przez: piotr_RST dnia 2006-04-05 14:04:53 ]

Chlopaki nie wiecie jak sciągnac ktorys z filmików na kompa z googli. Biore download i niby sciaga plik zalozmy 'avi. No i na kompie odpalam go- i wyskakuj e,,klasa nie jest zarejestrowana,,

????

klikasz na link i jedzie... ale te filmy na goglu są marne..., np. film jak kolo jedzie 195 kmh po autostradzie...

chodzi mi o to ze mam ju posciagane klika fimikow na kompei w formacie avi. No i klikam - odpala sie i nagle w okienku filmu wyskakuje ze nei mozna odpalic, ze ,,KLASA NIE JEST ZARESETROWANA,, ??????