Pomocy!!! Przekręcony most

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie mam e36 2,0 i przekrecilem most mam do kupienia od 1,8 i od tdsa i niewiem jaki kupic bo nie wiem jak to bedzie chodzic od tdsa bedzie szybsza a slabsza czy na odwrot pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: mibhell dnia 2006-04-06 21:40:05 ]

Cytat:
przekrecilem most

Nie mam pojecia jak Ci sie to udało zrobic ale gratuluje

to proste jak chcesz to cie naucze to juz drugi zachcialo mi sie palenia to teraz mam

Cytat:
2006-04-06 21:56:32, jarek320 pisze:
to proste jak chcesz to cie naucze to juz drugi zachcialo mi sie palenia to teraz mam

GRATULACJE !! ja tez nie wiem jak to mozna zrobic !! inmazing

ci co nie wiedza to niech jada do torunia 29.04.06 to zobaczycie co jak to sie robi i co jeszcze mozna zrobic

Cytat:
2006-04-06 22:20:16, jarek320 pisze:
ci co nie wiedza to niech jada do torunia 29.04.06 to zobaczycie co jak to sie robi i co jeszcze mozna zrobic

PO co ?? aby miec wydatek ?? na wal ?? moze jeszcze most i kto go wie czy nie jeszcze czegos

PS: NO ja pojechalbym zmila checia jakbym mial dowalona e30 lub e34

Cytat:
2006-04-06 21:27:55, jarek320 pisze:
mam pytanie mam e36 2,0 i przekrecilem most mam

-----------------
http://plepleple.pl

Byłem niedawno w warsztacie i stoi tam z pół roku M3 chyba 97r. i ma rozwalony most. Pogadałem z mechanikami i powiedzieli, że nówka 10000 E a używki koleś nie może znaleść. Także ciesz się że nie masz M power to by bolało

Jarek320 nie ma tego złego... w koncu bedziesz mógł wsadzic most ze szperą elektryczną

Cytat:
2006-04-07 15:15:13, irgod pisze:
Byłem niedawno w warsztacie i stoi tam z pół roku M3 chyba 97r. i ma rozwalony most. Pogadałem z mechanikami i powiedzieli, że nówka 10000 E a używki koleś nie może znaleść.

Dziwne te ceny mają!! Bardzo dziwne

mibhell nigdy nie slyszales o takiej szperze albo jak sie kreci mosty szpery nie wloze bo juz sprzedana teraz musze wlozyc normalny most tylko czy ktos mial zalozony most od tdsa bo 2,0 albo od 1,8???

Cytat:
2006-04-07 17:05:25, jarek320 pisze:
mibhell nigdy nie slyszales o takiej szperze

Uswiadomiłes mnie o niej przeciez cały wątek był o tym napisałem tylko o takiej mozliwosci w zwiazku z Twoją awarią

a jakie ma wogole przelozenia most od tdsa a od 2,0 bo ja nie moge odczytac na swoim moscie korozja zjadla numery

zalozylem most od tdsa i jest szybsza a troszke slabsza