ZA CHWILĘ MNIE TRAFI ....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jeszcze raz i mnie jasna cholera trafi.
nie bojąc się krytyki napiszę że forum obsługiwane przez motonews'a to największe badziewie na świecie.
od kiedy moderatorzy dokonali w zeszłym roku zmian w jego działaniu nic nie jest tak jak powinno.
wchodząc do forum automatycznie mnie loguje, choć przed wyjściem się wylogowałem. co za tym idzie nie chce wyświetlić strony forum. muszę więc wejść na stronę główną motonewsa, wylogować się /bo jak zwykle samo mnie zalogowało/ następnie forum, wybrać z listy i już jestem tam gdzie chciałem - po qrwa godzinie.
posta bym sobie napisał - proszę bardzo - oczywiście w trakcie pisania muszę wprowadzić nick'a i hasło. posta wysyłam i qrwa znowu muszę się wylogować bo nie odczytam co sam napisałem - "strona wygasła"
dwieście razy próbowałem: kasowałem pliki cookie, instalowałem windowsa od nowa, zmieniałem ścieżki dostępu, gówno nic nie pomaga.
a i jeszcze jedno: nie myślcie że jestem debilem, to samo dzieje się na wszystkich komputerach z których korzystam: w domu, pracy /6 stanowisk/, w firmie kobity

konkluzja: jeśli więc któregoś pięknego dnia czy to na forum czy na prive ktoś z Szanownych Kolegów lub moderatorów dowie się że jest dupkiem i palantem, to ja bardzo z góry przepraszam - to nie koniecznie ja pisałem.

Qrka, u mnie działa git. Mam linka na belce od razu do LOB i osobny do OKP, klikam - jestem automatycznie zalogowany (tak se ustawiłem) i nie mam problemu z niczym.

Cytat:
2003-04-22 15:04:49, robert_kraków pisze:
jeśli więc któregoś pięknego dnia czy to na forum czy na prive ktoś z Szanownych Kolegów lub moderatorów dowie się że jest dupkiem i palantem, to ja bardzo z góry przepraszam - to nie koniecznie ja pisałem.

Rozwin te mysl jak mozesz, jest ciekawa

pozdr.

Ja melduje ze u mnie nie obserwuje zadnych problemów.
W godzinach 13:00 - 17:00 działa wolniej ale to jedyne utrudnienie.

Mam ustawione aby logował sie automatycznie.

Przegladam forum z kilku roznych komputerow. Na wszystkich dziala bez zarzutu.

Ale wiem chyba o co chodzi Robertowi. Po wylogowaniu i ponownym uruchomieniu strony forum uzytkownik jest i tak zalogowany ( tez tak mam ) co umozliwia innej ( niepowolanej ) osobie wyskrobanie posta.

następna bolączka:

jak zwykle jestem już zalogowany, i oczywiście chcę wyjść z forum poprzez wylogowanie. elegancja wyświetla okno "wylogowałeś sie" i nic nadal jestem zalogowany.

jestem zalogowany i chcę napisać posta lub odpowiedzieć na jakiś temat wchodzę w odpwoiednią ikonę a tu mnie pisze że się muszę zalogować.

jestem zalogowany bezpośrednio na forum, wracam do strony głównej motonews i oczywiście tu już nie jestem zalogowany.

Robert wyczyść cache i tempy przeglądarki powinno pomóc.

kurcze..u mnie wszystko działa...wchodzę z 3 kompów (inne systemy operacyjne) i wszystko jest git....sam się loguje i wychodzę przez wylogowanie i wcale nie jestem ponownie zalogowany.... naprawdę nic mi nie przychodzi do głowy....chociaż...Robert, wybierz z menu Startu- wyszukaj/szukaj i wpisz cookies (oprócz tych w temporary będą też w wynikach wyszukiwania).

Pozdr.