Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2006-04-06 14:58:30 Propozycja dla osób z okolic Warszawy. Może ktoś jeszcze miał by ochotę?
Więcej informacji pod adresem: BIKE MARATON |
![]() arek_omega Omega B Otwock | 2006-04-06 21:42:38 Witam po dłuższej nieobecnośći. W sprawie tematu... Miałem starować ale to akurat niedziela handlowa i tego dnia musze... przedawać rowery. (www.eha-pol.com.pl)
Będzie to impreza otwierająca sezon i w zasadzie wystartować może każy. Jest też mała (15km) pętla dla nowicjuszy więc warto się sprawdzić. A najlepiej jadąc warto ze sobą wziąść kierowce bo na zmęczenie najlepszy browartek ![]() |
![]() GSI (M) Strażnik Ampera Warszawa | 2006-04-07 23:23:40 Jutro będę chciał objechac trasę. |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2006-04-07 23:32:07 ahh, czemu mam tak daleko do Warszawy ![]() Sam startuje w takich małych rajdach rowerowych i teraz robiłem szkic trasy pomiędzy 130 a 170 km. Będe prowadził z kimś w 3city taki rajd po lasach więc jak by ktoś był chętny to zapraszam ![]() |
![]() arek_omega Omega B Otwock | 2006-04-08 18:52:50 No maraton zapowiada się ciekawie. Ja niestety muszę siedzieć w pracy do 13 ale zaopatrzam się w browarki i pedze na trase kibicować ![]() Komu tym razem nie uda się startować to spokojnie może się poprawić. 23 kwietnia następny maraton, 29 mały maraton dla dzieciaków i 30 kwietnia znów duży w Wiązownie. Męczący miesiąc się zapowiada... Hmm a może tak wspólnego browarka na mecie? Ja będę się szwędał czarnym Mongoose'm. A jak ktoś chce sprawdzić rower przed startem to od 9 będę siedział w sklepie. Od początku tygodnia codziennie przygotowujemy po kilka rowerów do maratonu ![]() |
![]() arek_omega Omega B Otwock | 2006-04-08 18:56:51 To jest stronka do cyklu mniejszych imprez (29 i 30.04) Liga MTB
A to duża imprezka z cyklu Bikemaraton (23.04)bikemaraton |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2006-04-09 00:28:47 eeeeee to ja nie wiedzialem ze tu tyle cyklistow jest ![]() za juniora smigalem na szosie teraz rekreacyjnie na MTB -ale musze zaczac wiecej zeby jeszcze zrzucic z wagi-bo jeszcze troche to trzeba bedzie elastomery wymieniac ![]() kiedy to u Potryka jest(data)? |
![]() potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2006-04-09 13:26:38
Jeszcze nie ustalona, ale napewno w Maju w pierwszym tygodniu albo ostatnim (jakaś niedziela) |
![]() arek_omega Omega B Otwock | 2006-04-09 14:16:56 Hmm... no i po maratonie. Startowało ponad 700 osób więc całkiem nieźle.
Następny 23 kwietnia i tym razem będzie lepsza frekfencja. Ktoś z Was w końcu wystartował? Jak poszło? Gratulacje dla odważnych ![]() |
![]() arek_omega Omega B Otwock | 2006-04-09 21:12:12 Oho... wydało się ![]() Panowie, 23 mamy impreze na imprezie. GSI ma urodziny ![]() A co powiesz o dzisiejszej trasie? Niby wydaje się płaske ale... przejedź ją w szybkim tempie... Jeździłem przez kilka lat na treningi po tych ścieżkach. Można się zmęczyć ![]() Ale tak swoją drogą jak będziesz chciał zrobić 500km przed swoimi urodzinami ![]() |