PonaD 100

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ponat 100 na godzine mam wibracje kierownicy coto moze byc

[ wiadomość edytowana przez: Zoltar dnia 2006-04-13 13:28:16 ]

ponad -popraw to. Nie wywazone kola lub duzy luz na kierownicy, drazki itp

skoro juz napisales w tym watku to kolega nie moze wyedytowac postu..teraz cala nadzieja w adminach ale swoja droga to jednak "ponat" nie da sie wytlumaczyc zadna dysgrafia czy inna bzdura natomiast wibracje da sie wytlumaczyc..uszkodzona opona uszkodzona felga niewywazonym kolem..to sa glowne powody..natomiast jesli jest to stosunkowo nieduza wibracja to swego czasu byl temat na forum..esperaki maja taka dziwna ceche ze w okolicach 110 czuc wibracje i nikt nie ma pojecia dlaczego..oczywiscie niektore esperaki

zaczalbym od..dopompowania kol ewentualnie jesli takowe sa to zdjecia koplakow i sprawdzenia czy efekt nadal jest..jesli jest to jechac do wulkanizatora i sprawdzic wywazenie kol..a jesli to wszystko jest ok to sprawdzic luzy z przodu..a jesli nadal nie bedzie odpowiedzi..to utopic w wisle to badziewie

Cytat:
2006-04-12 22:03:28, qbaj pisze:
skoro juz napisales w tym watku to kolega nie moze wyedytowac postu..teraz cala nadzieja w adminach

Chyba nie do konca. Teraz mozliwosc odytowania zablokowana jest po zacytowaniu danego posta. W przypadku dopisania kolejnego dalej mozna edytowac post. Tak mi sie wydaje

Mozesz miec takze krzywą półoś....przerabiane przez mojego szfagra w Megane II. Przy przebiegu 15 tyskm miał drgania kierownicy. W serwisie stawali na glowie. W koncu zamienili półos na nową.. przeszło.( oczywiscie wszystko w ramach gwarancji.)

Cytat:
2006-04-12 22:03:28, qbaj pisze:
....to utopic w wisle to badziewie

-MISZCZU niedokładnie zacytowałeś naszego kandydata na moda
on pisze:utopić dziada w wiśle

Cytat:
2006-04-12 23:01:31, JaRabbit pisze:
-MISZCZU niedokładnie zacytowałeś naszego kandydata na moda on pisze:utopić dziada w wiśle

no to bylo wolne tlumaczenie wzglednie adaptacja lub parafraza tak czy owak jakby mi po zaparkowany esperaku przejechal walec drogowy i zrobiliby mi szkode calkowita to lezki bym nie uronil

Cytat:
2006-04-13 00:12:37, qbaj pisze:
to lezki bym nie uronil

Ja też byłbym szczęśliwy. A wracając do tematu. Sprawdź, czy drgania kierownicy ustępują w okolicach 130-140 km/h. Ja tak mam. Trochę wkurzające - tym bardziej, że prędkość 100 jest często optymalna, ale idzie się przyzwyczaić. Zobaczę, czy po zmianie opon efekt minie, czy też nie.

PS. Chyba zastrzęgę powiedzenie "utop dziada w... (i tu nazwa rzeki przepływającej przez miejsce zamieszkania klubowicza)"

kiedyś wjechałem w błoto po osie i miałem to samo pojechałem na ręczną myjkę kazałem wymyć koła i opony i przeszło w niepamięć

ja od czasu jak mi zamienili opony z przodu na tyl to mam wibracje ale mam to w dupie bo jezdzic mozna.

Kiedys jak wpadlem to rowu z blotem to mialem bicie kol tak ze powyzej 80 km/h sie niedalo jechac bo caly samochod sie trzasl - mycie pomoglo ( bloto si eprzykleilo do felg i wywazenie szlak trafil )

niepotrzebnie jest duże "D" podkreśla ten mały błędzik