[k] chlodnice oleju z obudowa rozrzadu lub alu miske

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie. najlepiej zestaw plug and play

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2006-04-09 23:56:39 ]

hehe...wiedziałem że dziś sie pojawi to ogłoszenie....

musze Cie zmartwic, sam dalem podobne ogloszenie jakies pol roku temu i kupa, po porstu ludzie ktorzy maja chlodnice ja potrzebuja. Ja wlasnie sobie zrobilem i jakbym nawet chcial ja sprzedac to nie dasz mi za nia 350 plnow, a tyle kosztowalo mnie jej zrobienie i nawet nie wiem czy bedzie dzialac

No chyba ze trafi sie okazja albo garazowa wyprzedaz, ale moja rada: ZROB TO SAM, nic trudnego, a ile satysfakcji.

I jeszcze jedna wazna rzecz, jak bedziesz robil to na nowej pokrywie rozrzadu, i z nowa pompa oleju inaczej sie nie oplaca (pompa jest bardziej obciazona i szybciej sie zuzywa, jak zrobisz na uzywanych elementach to wsadzisz kupe kasy i po 200 km sie zwazy).

Powodzenia.

A jakbys sie zdecydowal na robienie samemu to napisz na priva, dam ci pare tipow

Witam mam sama chlodnice oleju w stanie dobrym,jak cos to na priv lub gg-3902136 ewentualnie kom-502163495

ewentualnie jeszcze kombinuej nad alu miska , wiec mozna skladac oferty

mozliwe ze w srode bedzie miska na sprzedaz ale w tej chwili nie wiem za ile jaka i czy wogole bedzie bo czekam na paczke z wloch

No dobra...nie ukrywam, że nie jest to tanie. Jest do sprzedania filtr oleju wraz z pokrywka rozrządu. Przez wiele osób uważane za profi produkcję. Jest także możliwośc włączenia w układ chłodnicy. Jednakże tej już nie posiadam;]

P.S. Na tym zestawie silnik w upalne dni na obwodnicy Gdańska przy prędkości obrotowej silnika około 6500obr/min na odcinku prawie 10km na silniku doprężonym nigdy nie przekroczył temperatury 110*C;]

Cena 400zł.

Sprzedam Alu miske produkcji Kałuża MTSP jeździła kiedys w WSMP(Raczkowski)...miska miesci 4l oleju...dodatkowo dodaje do miski długi smok...cena 200zł...jesli jestes zainteresowany to daj znac na priv...pozdrawiam

simon_pg nie stac mnie juz kombinowalem nad zrobieniem samemu. czesci by mnie 100 wyszly. ale potem jeszcze zrobic ta obudowe zeby bylo dobrze. spawanie alu tez mam za friko wiec moze i nie bylo by zle.

chyba bede bral alu miske i zrobie sobie plyte pod silnik i tyle.

rallymike a fote tej miski masz moze bym sie pokusil na zakup?

CHRYS66 mysle ze nie ladnie mi jest sie wciskac, jak pisalem ze bede ja bral prawdopodobnie.

a to b.przepraszam nie doczytalem przosze o wybaczenie

Narazie Comar jest chetny ale napisze Chrys ze nie mam obecnie fotek chyba ze z Wyscigow na Miedzianej Gorze mam fotki od tylu samochodu i tam bylo ja widac ale nie z bliska oczywiscie...

Nie żebym się wcinał, ale się wcinam jakby obie osoby zrezygnowały jestem zainteresowany alu miseczką .

alu miska zakupiona, wiec mysle ze mozna zamknac temat i rozejsc sie z kolejki

no coz bede szukal dalej

Chrys odezwij sie do Evila jak moze dostanie 2ga miche.

dzieki PW poszlo

wejdz sobie na hodze, tez byla miska alu to sprzedania