Pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wczoraj przyszedł gość i powiedział że chce kupić moje autko, poradzcie co robić. Dodam że daje dobrą cene, bardzo dobrą.

jak masz co kupic dobre z fajnym motorem to czemu nie

Jeszcze nie, rozgladam sie.

Nawet mam jedno autko na oku, prawdziwa bestia. Mazda 323
GT-R Turbo 280 Km, 4WD !!! ale po zastanowieniu zje mnie razem z butami.

1. co z planami z silniorem
2. ile chce Ci dac
3. rob jak uwazasz, oby bylo dobrze

No to masz czlowieku problem.
Jesli nie masz na oku jakiegos sensownego autka,jesli jestes bardzo przywiazany do swojego dotychczasowego, jesli jest w dobrym stanie i nic sie nie dzieje to pozostalbym przy dotychczasowym.
Natomiast jesli Nie satysfakcjonuja Cie osiagi stan techniczny ,masz mozliwosc kupic wypasa za te same pieniadze lub wyzsze i cie na to stac to czemu nie.

Mialem ten problem jakis czas temu,tez mi gosc dawal w sumie niezla kase jak na rocznik za skodillaka,ale jednak nie sprzedalem.Po pierwsze nie kupilbym nic nowszego,pewnie bym kupil cos mocniejszego,szybszego ale nie wiadomo w jakim stanie .Skodillaka jestem pewny i nie zamienilbym go na zadne inne.
Wybor nalezy do Ciebie

Ale tak szczeze ci powiem ze szkoda tej toyotki.sam moowiles ze tyle lat nia jezdzisz i nic sie w niej niepsuje.Pozatym przeciez tak jak uriel moowil miales juz plany co do silinka no a buda sie niesypie.wlozyles w nia troche kasy np w wydech ktory jest bardzo fajny no i niezal ci tego wszystkiego??

Toyotki są na maxa niezawodne, jeśli ta oferta nie jast powalająca to się nie zgadzaj. Corn ma na liczniku grubo ponad 200000km i nic mu się nigdy nie zepsuło. Moja rada: podciągnij cene, jak kolo się nie zgodzi to nic nie tracisz

podciagnij??a skad wiesz ile mu daje za to auto??moze jakis napaleniec i powiedzail gagapukowi ze 50 000 zl daje od reki

Z taka kwota to chyba by sie nie zastanawial i nie wstawial tematu na forum tylko czym predzej podpisywal umowe aby kolo sie nie rozmyslil.

ja bym sprzedal....
a moze ktos kupi malucha

Jak masz sentyment do swojej karolci to wazne zebys jej nie oddał w byle jakie rence bo naprzyklad jak ja kupi ktos taki jak ja i za jakis czas zobaczysz ja w stanie agonalnym to jak sie poczujesz??? Znaczy taki zły to ja dla autek nie jestem

Szacuneczek

He
Chyba sprzedam, ale zanim to zrobie to postaram sie poszukać jakieś inne autko do kupna. Co myślicie o oplu vectra 94' 2.5l V6, 162000 km, pełna wersja? a może celica 2.0 Twin Cam czarna, może biała pełne wersje, maja przejechane odpowiednio 160 i 180 tyś km? A może macie coś ciekawszego? Dajcie znać

CELICA CELICA CELICA

Tak tak Celica 4WD turbo