Co sądzicie o takim wyborze? Car audio do GOLF I (zdjecia)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam witam...pisze tu w takiej sprawie dokladnie o wasze opinie co do car audio...na dniach bedziemy monotowac te oto komponenty do golfa I co o nich sadzicie. i mniej wiecej jak to bedzie gralo? Sprzet wedlug mnie jest klasy "delikatnie sredniej" chodzi mi o w miare czysty dzwiek.wysokie i niskie tony powinny byc na poziomie.aby bylo milo dla ucha.Narazie nie ma mowy o wygluszaniu. Cena mniej wiecej za caly zestaw wyniosla w granicach 640zl oto one:
Wzmak Magnat cobra 200 moc na mostku 220W

Glosnik w skrzyni odpowiednio dopasowanej do parametrow glosnika
GMS Rocker 125 w RMS

Radio sony CDX-L550 4x50

I glosniki na przod odseparowany zestaw GMS 16cm + tweetery

do tego wysokiej jakosi kable co o tym sadzicie...??

[ wiadomość edytowana przez: djsunpover dnia 2006-04-12 12:47:59 ]

no ja bym to nazwał raczej klasa podstawowo niską Rewelacji po tym sprzecie sie nie spodziewaj Chociaz wszystko zalezy od twojego gustu, dla ciebie to moze byc niebo a dla innych ze tak powiem "kupa" ale w tej cenie ciezko szukac lepszego zestawiku... ja na twoim miejscu bym te pieniadze zainwestował w sam system przedni + pozadny montaz... mysle ze lepiej by wtedy zagrało ale to twoj wybór

wzmacniacz gut głosniki takie se a radio o dupe potłuc;] sony nie ma dzwieku;]

J V C

Cytat:
2006-04-13 23:27:55, arsen pisze:
wzmacniacz gut głosniki takie se a radio o dupe potłuc;] sony nie ma dzwieku;] J V C

Czy ja wiem czy magnat taki gut jest?

Cytat:
2006-04-15 21:21:36, Vyzn-R pisze:
Czy ja wiem czy magnat taki gut jest?

słyszałem jak grał magnat 1800w na skrzyni 2x 800w magnata o zerz kutwa myslałem ze sie w tym kombiaku okna posypia na prawie maxa grał tylko z otwarta klapa....

no ale to troche inna klasa wzmaka jakby nie patrzył

no ale nie podał zadnego innego konurencyjnego;] po za tym uwazam ze jesli głosniki sa danej firmy to nie ma bata powinny grac najlepiej pod wzmakiem do nich wyprodukowanym ...powinny ...

ja juz sie pogubiłem o co chodzi

Pogubić się można i spekulować co do jakości tych głośników ale jedno jest wiadome te radyjko to jedno wielkie nieporozumienie, mam niestety (ale to się zmieni niedługo) Sony w swoim autku, może słabszy model ale po wyglądzie widzę że jednak podobne są i jeżeli gra tak jak moje to jedna wielka klapa. I nawet najlepsze głośniki nie pomogą.