MotoNews.pl

Ida świeta wiec czas składania życzeń ! ! !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich bardzo gorąco.

Juz powoli zbliżają nam sie Świeta Bożegonarodzenia oraz Nowy Rok .
I chyba nadszedł czas aby złożyć sobie nawzajem życzenia tak by Świeta mijały w ciepłej rodzinnej atmosferze , a Nowy zdecydowanie leprzy "2006" Rok był bardzoj łaskawy dla naszych ukochanych maszyn i dla nas samych .

""" Na ten nadchodzący dzień piękniutki. Wszystkiego najlepszego życzą Wam makówki, karpik też Wam śle życzenia, a wraz z nimi pozdrowienia. Poczekajcie na pierwszą gwiazdke, podzielcie się opłatkiem ze swą rodzinką, krewnymi, babcią i dziadkiem. Niech Wam 12 świątecznych potraw zasmakuje, jeśli nie 12 to 11 lub 10 do krzesła przykłuje. Napełnijcie swój brzuszek byście nie byli dalej taki "maluszek". Spędźcie ten wieczór ze swymi bliskimi żeby stali się dla Was jeszcze bliższymi. Przeżyjcie te święta jakby były ostatnimi, sprawcie żeby były od ostatnich jeszcze lepszymi. Przypomnijcie sobie cały miniony rok bo za niedługo zrobicie wielki skok. W sylwka będzie ludzi tłok, a przed Wami cały nastepny 2006 rok. Więc 3-majcie się ciepło. Niech kłopoty przed Wami uklękną, bo w 4-rech literach je mamy i wszystko dobrze sobie w Nowym Roku poukładamy ."""

Do zobaczenia na trasie
Krakus

Zwycze Wam najlepszego

Wiec ja równiez składam zyczenia co by nam dzieciaczki nie chorowały co by nam zdrowia kasiory i sił niebrakowało niech sie furki nam nie psuja niech paliwko niedrozeje i wszystkiego co najlepsze na te Swieta Bozego Narodzenia i na nastepny 2006 rok
Zyczy:
Krzychuk z Żona i Przymusowym Klubowiczem

...i ja rowniez sie przyłącze życząc WSZYSTKIM WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

No i wiedziałem... wiedziałem, ze pojawi się zaraz taki wątek na 1238 postów, w którym wszyscy wszystkim będą składać życzenia i każdy będzie się czuł w obowiązku być oryginalny, bo czytanie 537 postu tej samej treści może być nudne i takietam .
No, ale cóż... jak mus, to mus :
*Ceprom życze uruchomienia Gubałówki, coby było gdzie na nartach jeździć
*Góralom życzę jak najwięcej zadowolonych ceprów z ich dudkami
*A wszystkim Pogody Ducha i Swiątecznej Atmosfery, która niech pozostanie w naszych domach przez cały przyszły rok!

Sprawnych gaźniczków, mocnych silniczków, jak najmniej

drogówki, jak najwięcej z górki, błyszczących zderzaków,

spokojnych dzieciaków, pełnych zbiorników, na stołach karpików,

pachnacych choinek, miłych dziewczynek, taniego gazu,

wszystkiego od razu

życzą Michał i Agatka

DO SIEGO 2006 ROKU !!!

coz tez sie dolacze wszystkiego naj naj naj lepszego na swieta i w nowym roku jak widze juz jeden krakus tu sie wysilil to ja nie bede

Wszystkiego najlepszego!! Rodzinnych pieknych Swiat i szampanskiego sylwestra!!

Wesołych Spokojnych i Białych Świąt Bożego Narodzenia życzą
Igor i Monika

witam
dołączam się do Życzeń życze wszystkiego najlepszego i Szczęśliwego Nowego Roku
Oby wasze Łady służyły wam jak najdłużej

pozdro

Zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia w rodzinnej atmosferze oraz wszelkiej pomyślności, spełnienia marzeń i realizacji wszelkich planów w Nowym Roku 2006 życzy Misiek NS

Cytat:
jak widze juz jeden krakus tu sie wysilil to ja nie bede

miałem dobry dzień na rymowanki

Życzę wam spokojnych świąt, wiele satysfakcji w życiu zawodowym i osobistym. Spokojnych i wyrozumiałych szefów, oraz miłych i „nie kablujących kumpli”
Ponadto, aby wasze kobiety nigdy was nie zawodziły myślę o tych i biologicznych i mechanicznych. Życzę wam też aby one były jak najtańsze w utrzymaniu.
Przede wszystkim, mam nadzieję, że przyszły rok będzie udany i upłynie zdrowo, choć na naszym kraju coraz trudniej o zdrowie psychiczne.
Życzył wam DEx.

Ja pozdrawiaju was s rażdiestwom.............

Na scyńści na zdrowie
na to Boże Narodzyni
Cobyście byli zdrowi weseli
jako w niebie janieli
Cobyście mieli pełno gosci
jako na gałonzce łości
Cobyście mieli pełne łobory pełne pudła
coby wom gospodyni przy piecu nie schudła
Coby sie Wom darzyło kopiło
dyślem do stodoły łobruciło
Tak Wom Boze dej
HEJ HEJ HEJ

Zdrowych, Spokojnych Świat Bożego NArodzenia oraz Szczęśliwego NOwego Roku 2006 życzy Góral z rodziną.
Szerokości, przyczepności i gumowych słupów...

Nie będe się powtarzać i ....
Życzę Wszystkim Zdrowia i spokojnych Swiąt oraz pomyślnego 2006 roku !!!

Zdrowych, wesolych i bezawaryjnych Swiat.

Ja równiez życzę Wesołych, pogodnych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w rodzinnej atmosferze.

Życzymy WAM Świąt prawdziwie świątecznych, ciepłych w sercu, zimowych na zewnątrz, pachnących choinką, jaśniejących pierwszą gwiazdką, co daje nadzieję na następny rok. Świąt wypełnionych radością i miłością, niosących spokój i odpoczynek. Nowego Roku spełniającego wszelkie marzenia, pełnego optymizmu, wiary, szczęścia i powodzenia.

Aneta i Piotrek