Czy ta pompa wody...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
...pasuje do silnika 2,0??

POMPA

Nie.

TUU masz oryginał, za 109

Cytat:
2006-04-30 16:02:13, Zoltar pisze:
Nie. TUU masz oryginał, za 109

Zoltar, konkretnie, która pozycja w cenniku, wklej to tutaj

Cytat:
2006-04-30 16:02:13, Zoltar pisze:
Nie. TUU masz oryginał, za 109

Zoltar, konkretnie, która pozycja w cenniku, wklej to tutaj

Cholera... Coś mi się popierzyło...

Jest z tańszych takie coś

POMPA WODY ESPERO 1,8/2,0 ZAM F 90284802 99,63

A oryg niby 200...

Kup w sklepie markowy zamiennik i się nie przejmuj

warto pojechac do ASO i z glupia frant sie zapytac.. ja wymienialem w piatek pompe sprzegla..powiedzieli mi ze bedzie kosztowalo z robocizna 250zl..150 pompa 100 robocizna..jak looknalem do sieci to pompe mozna kupic za 100zl (sprzegla nie wody) i juz chcialem isc do nich i sie targowac ale ..nie musialem..okazalo sie ze do zaplaty jest 170zl w sumie nie wiem jak jest gdzie indziej ale na kotsisa maja system rabatow i cena w cenniku nijak sie ma do rzeczywistosci

Cytat:
2006-04-30 17:56:43, qbaj pisze:
... nie wiem jak jest gdzie indziej ale na kotsisa maja system rabatow i cena w cenniku nijak sie ma do rzeczywistosci

a oni mają jakiś sklepik internetowy??

Kup sobie pompe SKF wykonanie mowi samo za siebie. Ja dalem 128zloty za SKFa. Sprzedawca mi powiedział ze 150tys lekko wytrzymują.

Cytat:
2006-05-02 11:53:35, ireneusz pisze:
a oni mają jakiś sklepik internetowy??

hyba nie..ale jak zadzwonisz to chyba spojnie mozna kupic wysylkowo..ale ja mowilem o zupelnie innej sytuacji..kiedy jedziesz do nich i oni ci montuja..jesli kupujesz element po prostu jako czesc i chcesz go zalozyc samodzielnie to pewnie ena jest wyzsza..

Cytat:
2006-05-02 17:03:19, qbaj pisze:
hyba nie..ale jak zadzwonisz to chyba spojnie mozna kupic wysylkowo..ale ja mowilem o zupelnie innej sytuacji..kiedy jedziesz do nich i oni ci montuja..jesli kupujesz element po prostu jako czesc i chcesz go zalozyc samodzielnie to pewnie ena jest wyzsza..

no raczej do Warszawy się nie wybieram troszkę za daleko, a to co bym zaoszczędził na cenie części z usługą, dwa razy oddałbym w paliwie może poszukam gdzieś u mnie lokalnie, ale chyba zdecyduję się na KIMOTO