Gosne nowe opony

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wymienilem w swym autku opony na nowiutki komplet debicy passio 185/14/65 i cos mi strasznie sie one glosno zachowuja szczegolnie z tylu, tak wyja, hucza i dudnia. Wiem ze to nie sa najlepszej klasy opony ale jak kupowalem jeszcze rok temu do favoritki co prawda 155/65/13 nie bylo tego. Czy to wadliwe opony czy co??

Cytat:
2006-04-23 23:22:30, misiekwwa pisze:
..." Wiem ze to nie sa najlepszej klasy opony ale jak kupowalem jeszcze rok temu do favoritki co prawda 155/65/13 nie bylo tego. Czy to wadliwe opony czy co??..."

Nie wadliwe...niestety....passio tak majom ....straszny to badziew...nie wiem czy za tę cenę nie można kupić czegokolwiek innego....Savy, Matadory ...cokolwiek byś nie kupił jest duuużo lepsze od pasio!

Porównujesz z favoritką...nie ma porównania.. w kabinie favority już z natury jest głośniej niż w espero...poza tym duża różnica w szerokości opon przecie!!

Musisz z tym żyć ...albo sprzedać je jakiemuś pasjonatowi typu "Teraz Polska"..../nie mylić z "Teraz kurwa my"... /

CPC2 są cichuteńkie

Pirelki były głośne i (dzięki Bogusiowi ) nie kupiłem sobie takowych jako nowego kompletu!

Wiem ze inne sa cichsze, i chyba musze z tym jezdzic. Akurt kupielm takie bo w ostatnim czasie troszke gotowki poszlo na autko, i zmuszony bylem kupic debicy. A poniewaz kupowalem na portalu www.netcar.pl, placilem za nie 133 zl za sztuke. Mialem wczesniej Daytony 2 ale jakis baran mi sie przecial. Pamietam wtedy jakis kurwisz.... szedl i przecinal opony kazdemu autu jakie stalo na parkingu.

Współczuję Są na tym świecie różne klamki i parapety
A co do oponków - to ja też z gotówką kiepsko stoję (a kiedy było inaczej? ), wiec kupilem tylko 2 sztuki na www.opony24h.pl (jakos tak). Nie mialem z nimi zadnych problemow. Kurier przywiozl, zaplacilem i jest OK. A na tyle jezdzą opony z auta, ktore mial mój brat. Jest spora roznica profili, dlatego auto wyglada jak terenówka

Cytat:
2006-04-24 08:20:02, misiekwwa pisze:
...kupielm takie bo w ostatnim czasie troszke gotowki poszlo na autko, i zmuszony bylem kupic debicy. A poniewaz kupowalem na portalu www.netcar.pl, placilem za nie 133 zl za sztuke. ...

Sorki ale przy całym współczuciu z powodu przyjeba od cięcia opon ....musze powiedzieć że przypał zaliczyłeś zdrowy!! ....w tym przedziale cenowym jest co najmniej z 5-6 typów opon i każdy z nich bije na łeb passio!...

Takie czasy że niczego na szybko nie nalezy robić ...po to jest forum , po to jest mnóstwo ofert firm oponiarskich....żeby wybrać optymalny produkt....nawet przy ograniczonych środkach finansowych ...

No coż!...pozostaje mieć nadzieję , że opony się nieco "dotrą", ułożą i chociaż przycichną ....

Pozdrawiam!

Cytat:
2006-04-24 12:12:05, bogdan1 pisze:
Sorki ale przy całym współczuciu z powodu przyjeba od cięcia opon ....musze powiedzieć że przypał zaliczyłeś zdrowy!! ....w tym przedziale cenowym jest co najmniej z 5-6 typów opon i każdy z nich bije na łeb passio!... Takie czasy że niczego na szybko nie nalezy robić ...po to jest forum , po to jest mnóstwo ofert firm oponiarskich....żeby wybrać optymalny produkt....nawet przy ograniczonych środkach finansowych ... No coż!...pozostaje mieć nadzieję , że opony się nieco "dotrą", ułożą i chociaż przycichną .... Pozdrawiam!

Moje continentale to jak się już dotarły to tak zaczęły wyć,że już chciałem łożyska z tyłu wymieniać,ale na szczęście przyszła zima,założyłem zimówki i o dziwo przestało wyć!!!A wyło że k..wa mać!!teraz muszę kupić 2 nowe gumy

hey, u mnie też wiosenne zabwy z autem. Korozja opanowana, polerka lakieru będzie na dniach ale do rzeczy, mam teraz dwie takie oponki z przodu (BFGoorich Touring G)
Tytuł strony

mają juz 2/3 sezony więc pójdą na tył i zastapi 7 letnie kumho, które jeszcze dobrze się mają ale już są za stare. I teraz mam dylemat. Czy kupić takie same na przód czy ew zdecydować się na BFGoogrich Profiler 2?
http://www.opony.com/producent1.asp?link=&id_produktu=46225&producent=BFGoodrich&model=PROFILER%202&f=lista