| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-24 01:57:42
Nie wadliwe...niestety....passio tak majom ....straszny to badziew...nie wiem czy za tę cenę nie można kupić czegokolwiek innego....Savy, Matadory ...cokolwiek byś nie kupił jest duuużo lepsze od pasio!
Porównujesz z favoritką...nie ma porównania.. w kabinie favority już z natury jest głośniej niż w espero...poza tym duża różnica w szerokości opon przecie!!
Musisz z tym żyć ...albo sprzedać je jakiemuś pasjonatowi typu "Teraz Polska"..../nie mylić z "Teraz kurwa my"... / |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2006-04-24 07:00:35 CPC2 są cichuteńkie
Pirelki były głośne i (dzięki Bogusiowi ) nie kupiłem sobie takowych jako nowego kompletu! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-24 12:12:05
Sorki ale przy całym współczuciu z powodu przyjeba od cięcia opon ....musze powiedzieć że przypał zaliczyłeś zdrowy!! ....w tym przedziale cenowym jest co najmniej z 5-6 typów opon i każdy z nich bije na łeb passio!...
Takie czasy że niczego na szybko nie nalezy robić ...po to jest forum , po to jest mnóstwo ofert firm oponiarskich....żeby wybrać optymalny produkt....nawet przy ograniczonych środkach finansowych ...
No coż!...pozostaje mieć nadzieję , że opony się nieco "dotrą", ułożą i chociaż przycichną .... Pozdrawiam! |
msilent esperak 1.8 CD k-ce | 2006-05-03 23:27:04 hey, u mnie też wiosenne zabwy z autem. Korozja opanowana, polerka lakieru będzie na dniach ale do rzeczy, mam teraz dwie takie oponki z przodu (BFGoorich Touring G)
Tytuł strony mają juz 2/3 sezony więc pójdą na tył i zastapi 7 letnie kumho, które jeszcze dobrze się mają ale już są za stare. I teraz mam dylemat. Czy kupić takie same na przód czy ew zdecydować się na BFGoogrich Profiler 2? http://www.opony.com/producent1.asp?link=&id_produktu=46225&producent=BFGoodrich&model=PROFILER%202&f=lista |