MotoNews.pl

Bagażnik dachowy - jaki ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nosze sie z zamiarem kupna bagaznika dachowego.

Co byscie polecali co odradzali.
Moze ktos chce sprzedać.

Prosze o opinie.

Noszę się z zamiarem sprzedania bagażnika dachowego.|Nie pamiętam jakiej firmy (kupiony w Norauto).
Tylko pytanie za ile????

Cytat:
2006-04-09 20:30:50, JaRabbit pisze:
Noszę się z zamiarem sprzedania bagażnika dachowego.|Nie pamiętam jakiej firmy (kupiony w Norauto). Tylko pytanie za ile????

niewazne jakiej firmy wazne jak jest mocowany do dachu..jesli mocowany tylko pod uszczelka to luz jesli taki ktory ma stopki opierajace sie o powierznie dachu to juz mowilem maltoronowi ze to srednie rozwiazanie..

wrzuc fotke tego swojego

A fotek ni widu ni słychu.

A kłulik pokicał

eeeeeeee,co jest doktorku
Nie pokicał,nie pokicał.Jutro rano wrzucę fotki,bo dzisiaj............ powiem szczerze-zapomniałem .A belki mam w bagażniku.

]klik[/URL]

]klik[/URL]

To wygląda jak Automaxi.

Nie rysowało ci dachu jak to qbaj napomknął ?

Był użyty przez mnie tylko raz-na Mazury i z Mazur.Na nim był tylko rowerek dziecięcy.Więc nawet nie zdążył porysować

Dobra Kłulik ile chcesz małchewki

powiem tylko ze to lepszy bagaznik niz moj..moim zdaniem w bagazniku ktory ja mam i ktory maltoron chcial pierwotnie kupic po prostu same podstawy sa zrobione z kijowego materialu ktory jest twardy jak drewno..a te platformy wygladaja na duzo lepiej zrobione ale idzcie sie na priv dogadywac.. no chyba re krolik chce zrobic nam tu licytacje..to na wszelki wypadek daje 1zl

qbaj a ty co, nik tu żadnej kwoty nie podaje, ani tez nie mowi o publicznej licytacji

Nie wcinaj sie midzy popitke a zakąske

Cytat:
2006-04-12 14:48:48, maltoron pisze:
qbaj a ty co, nik tu żadnej kwoty nie podaje, ani tez nie mowi o publicznej licytacji Nie wcinaj sie midzy popitke a zakąske

ueee, nieładnie, chytrusek

2zł

Cytat:
2006-04-12 16:49:32, Cwikus pisze:
2zł

sorki ćwiku Zostałeś przelicytowany .Bagażnik poszedł za worek marchewki
Kłuliki nie lecą na kasę,doktorku

Cytat:
2006-04-12 14:48:48, maltoron pisze:
qbaj a ty co, nik tu żadnej kwoty nie podaje, ani tez nie mowi o publicznej licytacji Nie wcinaj sie midzy popitke a zakąske

no wlasnie dlatego ze nikt nie mowil to ja powiedzialem..myslalem ze to tylko przeoczenie bylo ze ktos chcial zrobic licytacje i zapomnial powiedziec START

Cytat:
2006-04-13 00:24:33, qbaj pisze:
..myslalem...

No tak to nie jest twoja mocna strona