[OT] Blood Rain - pomożecie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No więc tak. Kapela mojego brata, co "Blood Rain" się zowie, dostała się na Bis-listę w Radiu Bis. Muzyka może się nie spodobać, no ale coż, każdy ma swój gust. Jakby ktoś chciał się zapoznać z kawałkiem z Bislisty, to klik TUTAJ. Narazie są na 5-tym miejscu, ale chłopaki są ambitne, więc marzy im się pierwsza trójka. I tu prośba do Was, dobrzy ludzie. Jakby komuś się nudziło i chciałby pomóc Cytrynkowi to niech zrobi dobry uczynek i wyśle SMS-a o treści BL4346 pod numer 2100. Z jednego tel. można wysłać 1 smsa dziennie. Koszt smsa od 10 do 30 gr (zależnie od operatora). Dla kapeli to bardzo ważne, więc nie zapomnijcie Jak ktoś chciałby posłuchać, to w sobote między 16 a 19 w Polskim Radiu Bis (94,2)
Więcej info o liście...
...i o kapeli

Ojej ten chłopiec, który śpiewa powinien iść do lekarza, bo ma chrypkę

Szczerze mówiąc jak by to ode mnie zależało, to też bym go wywalił z grupy. Ale tak poza tym to dość przyjemnie chłopaki "rzępolą".

Grałem kiedyś w podobnewj kapeli tylko bez growlu na wokalu Zresztą nie umiem growlować

ze strony toplisty RADIA BIS
Cytat:
Z przykrością dowiedziałem się, że jedna z kapel apeluje o głosy na siebie podając cenę smsa, która nie jest zgodna z prawdą. Muszę usunąć ten zespół. Nie będę wymieniał jego nazwy mając nadzieję, że w przyszłości nie będą mu się zdarzać takie potknięcia. Proszę wszystkie kapele bislistowe o to żebym nie musiał podejmować takich kroków. Jest mi strasznie przykro.

Czy to aby nie o nich chodzi?

Oryginalny tekst

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2006-04-13 16:59:58 ]

Skoro jeszcze są na liście, to chyba nie o nich
Zresztą w nagłówku strony jest napisane:
Cytat:
koszt wysłanego SMSa - w cenie zwykłej wiadomości tekstowej, zależnie od operatora i taryfy