Zdeżak do pony jaki najlepiej pasuje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
6 wszystkim

mam takowy problem a mianowicie jak kupiłem poniacza widzialem ze cos jest nie tak ze zdeżakiem co sie okazało po wnikliwej analicie czyli zdięciu kawałka plastyku urwane jest 1 z mocowań i zrobiona jest "sztuka"

w związku z powyższą sytuacją poszukuje jakiegoś ciekawego zdeżaka moze mi doradzicie z czego bez wiekszych problemow mozna by było zadaptować czekam na podpowiedzi pozdro jak odbiore autko z warsztatu to fotki porobie narazie kappa silnika pozdro

zapomniałem dodać ze to pony 1,5 glsi z 93r z kófrem z tyłu

[ wiadomość edytowana przez: Didi1102 dnia 2007-10-11 18:08:45 ]

widze ze temat zamarzł i nikt nie chce nic podpowiedzieć ale ponawiam swoje pytanie

Chcesz go jakoś przerabiać ? Bo jak nie to szukaj od pony , a i do przeróbki chyba łatwiejszy - ceny podobne.

zderzak

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2007-10-13 13:50:01 ]

ja modyfikowałem seryjny i chyba to jest najłatwiejsza droga bo nie ma problemów z mocowaniem

hmmm a myslałem ze spasuje cos z innego autka speedmaster widze ze ten zdeżak troszeczke sie ruzni od standardowego ale kupować zdezak i jeszcze go przerabiac to nie opłacalny interes a musze kupić inny zeby dobrze leżał jak byscie cos wiedzieli to dajcie znać pozdro