Klopoty z wyciekiem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc doradzcie mi co to moze byc :ledwo zatankowałwm espero po20 litrach zapowietrzał sie zbiornik po ruszeniu zaczeło szarpac ale potem wszystko wróciło do normy chociaż co jakis czas szarpie wiem ze do wymiany filtr paliwa ale na postoju zobaczylem z przodu auta wyciek z zapachu wyglada ze to benzyna ale listwa wtryskowa sucha co to moze byc doradzcie

to ze podczas tankowania sie zapowietrza to normalka

zobacz tutaj

WĘŻYK

nie wiem co jest grane autko stoi pod domem juz ponad godzine i nic teraz nie cieknie

no co jest panowie nikt nie mial takiego przypadku mam wyjazd w trase i boje sie by nie utknac w drodze gdyby nie fakt ze ten wyciek pachnie benzyna pomyslałbym ze to cos ze sprzegłem ale autko chodzi idealnie

dzieki ireneusz twój wezyk wiele mi wyjasnil i troche uspokoił mysle ze to moze faktycznie nadmiar paliwa szkoda ze my żółtodziby mozemy liczyc tylko na siebie

Cytat:
2006-04-12 21:35:29, czado pisze:
dzieki ireneusz twój wezyk wiele mi wyjasnil i troche uspokoił mysle ze to moze faktycznie nadmiar paliwa szkoda ze my żółtodziby mozemy liczyc tylko na siebie

to było dobre

wstydźcie się stare wygi !!!!!

wlasnie wrocilem z aso wymiana filtra paliwa 30 zl +filtr a wyciek tak jak sugerowano na forum to tylko nadmiar paliwa

Cytat:
2006-04-13 14:31:13, czado pisze:
a wyciek tak jak sugerowano na forum to tylko nadmiar paliwa

Hmmm. Samochody zatankowane do pełna mają w opcji "zrzucanie paliwa" ?