KJS Krosno 01.05.2006

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto jedzie?? Ile ma być 900-setek??? Ryżu zreanimował samochód?? My wyjeżdżamy jutro. Skrzynia z synchronizowana 1-ką . Zobaczymy co to będzie...

No to lecim.

Jacka auta nie bedzie bo silnik w cc a maluch na złomie.
900 ta z przemyśla odpada
W Rzeszowie ten od białej 900 ty wspominał że na bank bedzie.
Więc z twoją dwie.
Ryżu szukał ostro skrzzyni dzwonił po wszystkich wiec chyba zreanimował.
Ja jade chyba jako pilot w corsie 1,6 trzeba sie ruszyc z nudów.

Moze ja Macie jakies przecieki jak ma wygladac trasa ?

[ wiadomość edytowana przez: mate17 dnia 2006-04-23 18:47:20 ]

I wyszło szydło z wora bez kłówki maluch nie jedzie nic, a bez kłowych synchronizatorów można wysypać 1-kę . Życzę powodzenia. My mamy skrzynkę z garbatej zastawy igłę i jeden można bedzie pakować. Kwestia czy zdążymy z całą resztą... Myślę, że tak bo jak nie to się zdenerwuję Nie ma się co przechwalać bo wszystko wyjedzie w praniu. Jak to biała nie jedzie a ten z co jezdził w Rzeszowie jedzie na bak?? Przecież to była właśnie ta z Przemyśla.

Spoko.
Ja jade jako pilot na 75% w corsie gsi.
Co do jacka to pewnei wystartuje swoim nowym padłem.
Ogólnie frekwencja kiepska sie szykuje ze wzgledu na date.

Jeśli wszystko pójdzie dobrze to powinienem pojawić sie moją nową 900, wszystko zależy teraz od zarejestrowania potwora mam na to cały tydzień

Takie pytanie gdzie w krośnie można taki przegląd przejść (w miare bez problemowo)?

A my pewnie k.... ma. nie pojedziemy . Brakujue półośki, rozrusznika, a nie ma w zapasie flanszy pod maluchowską skrzynię... Jesli zdarzy się cud to się uda

No i jak tam SzySzy uda sie wskrzesic rajdowke do 1 Maja? Kto startuje a kto kibicuje? Ja bede od poczatku to pykne pare fotek
Pozdro!!!!

Kto i czym jedzie ?

Cytat:
2006-04-30 12:28:03, mate17 pisze:
Kto i czym jedzie ?

Apostoł jedzie 126p 900, (ta biała)
Karol, Hubert tez, Niebieska strzala podkarpacia sprzedana

A kto jezdził tą niebieskąstrzałą podkarpacia?

Cytat:
2006-04-30 14:07:28, krist7 pisze:
Apostoł jedzie 126p 900, (ta biała) Karol, Hubert tez, Niebieska strzala podkarpacia sprzedana

Piotrek W. z Przemysla, tzw. Majer

Ale majer chyba cos nowego kupuje / inna klasa
Ja jednak jutro bede robił papierki - nadgodziny .
ps.Widziałem dzisiaj nową zabawke do klasy min iprosto ze stalowej woli - moze byc ciekawie bo klasa 1sza a przedniołap.

Bylo calkiem fajnie, swietne proby z wyjatkim lotniska . Reszta ok . I do tego kufffa 40 zalog

[ wiadomość edytowana przez: mate17 dnia 2006-05-02 13:32:36 ]

Troszke fotek:

Ma ktos wiecej fotek albo filmikow z przejazdow, dawac co macie

cholera znowu mnie nie bylo i duzo sie działo,
wreszcie jakas walka w klasie I - 11 malców -
Ale cóż, najpierw trzeba zdać mature, potem szybki remoncik bryki i sie szykowac na jakis KJSik w okręgu
Może sie uda załatwić KJS w Sanoku w okolicach lipca (jak wszystko pojdzie jak nalezy)
pozdrawiam

frekwencja jakiej dawno nie bylo, rywalizacja mordercza, trasa b. wymagajaca (14 załog odpadło) klase 900 chyba niespodziewanie wygral Karol, jakby ktos mial zdjecia czerwonego ccs nr18 (artcreo/plasmet) to poprosze na krist7@wp.pl

ktsw

Dział zloty 2006 - kjs krosno
Cos pod 220 fotek

http://www.rajdy.hoga.pl/galeria/galeria.asp?gid=305&str=4