| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-16 22:28:14 Jak zaproponujesz w tym Twoim bezsensownym "konkursie" nagrodę w wysokości minimum 500.000zł to może nie poprę ale nie będę komentował negatywnie i w żaden sposób Twojego bzdurnego pomysłu
Póki co ....z uwagi na powagę Świąt ....spróbuję się wyrazić najdelikatniej jak potrafię: Proszę Cię grzecznie....stwórz sobie swoje prywatne, nowe forum na którym się będziesz w ten czy podobny temu sposób "realizował" .....przykro mi ale pierwsze wrażenie jakie na mnie zrobiłeś było znacznie bardziej pozytywne niż to jakie mam po pewnym czasie Twego pobytu na naszym forum
|
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-04-16 22:35:43
Amen |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-04-16 23:06:30 Ja juz swoje powiedzialem.. a Ty wrzuć na luz. Nie pisz glupot... |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-16 23:08:11
spóżniłeś się nieco.. Swoją opinię szczerze wypowiedziałem .... Ale skoro życzysz sobie precyzji... Nie lubię Twojego stylu wypowiedzi ....już to kiedyś napisałem....masz dziwne pomysły, dziwny sposób wypowiadania się , zawsze chcesz mieć ostatnie słowo i zawsze chcesz mieć rację. Nie lubię i lubiał nie będę bo rozpędzasz się coraz bardziej tylko w zupełnie "nieprzyjemnym" kierunku ...myślałem że tylko jakiś tam jeden temacik Ci "nie siadł" i się zbiesiłeś ...czasem człeka nerwy poniosą ale Ty nie....taki już jesteś
Nieważne czy to miała być "zabawa" czy nie... Jesteś na forum bardzo króciutko a już ustanowić usiłujesz swoje "porządki" i narzucić swoje koncepcje ( nie pisze tylko o tym wątku). Nie podoba mi się to i nie zabronisz mi chyba mojego zdania tu wyrazić Koniec |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2006-04-16 23:25:25 a o co cala dyskusja, przeciez to jest dzial OFF TOPIC i kolega moze zamieszczac sobie co chce pod warunkiem ze nie obraza nikogo.
Proste, nie? |
Padre_cornelone Erdzero jeden 8 Lpg Katowice | 2006-04-16 23:34:00 Edycja dotyczyła braku "nie" przed świętami " co powinieneś był zauważyć, bo dwie minuty minęły od poprawki i adam się (jeszcze?) nie wypowiedział ale nieważne.... Nikt nie ma prawa (zwłaszcza Ja) zmuszać Cię do lubienia mnie czy mojego dziwnego sposobu myślenia i wypowiadania się i to jest najzupełniej normalne. Na forum jestem krótko to fakt, masz prawo czuć się tu pewnie (i na pewno z nie jednym tutaj już kielonka miałeś przyjemniość) Ale z tym rzekomym zaprowadzaniem porządków i nachalnym ostatnim zdaniem z mojej strony to nie mogę zrozumieć dlaczego tak myślisz. Śledzę to forum na długo zanim mnie przekonałeś aby do Was dołączyć, i powiedziałbym że to jednak Ty bardzo często ganisz innych, zaprowadzasz pożądek i zasady, i robisz to nie raz w sposób niegrzeczny, traktując z góry. Na prawdę nie przypominam sobie abym ja komukolwiek coś narzucał, upominał, czy nawoływał do przestrzegania jakiś zasad, czy wypowiadał się w danym temacie tylko po to aby kogoś zganić. A to dla tego że nie chce i nie odczuwam takiej potrzeby. Zdaża mi się zamknąć temat ale nie z "chęci" tylko z przypadku. Zdaża mi się ostrzej polemizować ale to nie jest związane z tym co mi zarzucasz. Ten temat (i inny w off) zrobiłem tylko po to aby dowiedzieć się czegoś o Was - skłonić do pisania wypowiadania się. Nie ma tu słowa o zmianie czegokolwiek w klubie, to tylko luźna offtopicowa myśl. Dziękuję za szczerość ale bądź też troszkę obiektywny wobec własnej osoby. P.S Gdybyś napił się ze mną wódki to (mam nadzieję) trochę wróciło by Ci zdanie z początku naszej znajomości, a po 1szej halbie nawet zacząłbyś rozumieć moje wypowiedzi
Wiem też że jestem dziwny, ale na prawdę nie chcę kogokolwiek "prostować" do siebie. Pozdrawiam. |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-04-16 23:44:39
Boguś... - Każdy ma swój styl, jeden lepszy, drugi gorszy. Jak komuś nieodpowiada, można nie czytac. A juz na pewno nie ma obowiązku odpisywania. To samo tyczy sie sposobu wypowiadania sie i pomysłów. - W żadnym poście Padre, nie zauwazyłem próby ustanawiania jakichś porzadków na forum. To sa tylko próby rozruszania tego forum, bo ile można w kółko pisac o tych samych rdzewiejących drzwiach, pękających sprężynach itp, tym bardziej, ze każdy nowy post wywołuje reakcje "WYSZUKIWARKA!!!!". Jeżeli uważasz ,że forum wraz z jego archiwym stanowi w 100% pełna, kompletną i uporządkowana skarbnice wiedzy o espero, i służy tylko do tego aby je CZYTAĆ a nie na nim PISAC to zaknijmy je w cholerę, zabierzmy zabawki i niech każdy idzie do swojej piaskownicy. Swoje zdanie możesz oczywiście wyrazić, ale proszę na przyszłość - jeżeli nie interesuje cię jakiś topik to po prostu w nim nie pisz,. nie odpowiadaj i juz. W ten sposób topic sam spadnie i będzie po kłopocie. Na marginesie, propozycja Padre mnie też nie leży, ale sprawy jeszcze nie zaszły tak daleko abym musiał to uzewnętrzniać a zwłaszcza używając słów "bezsensowny", "bzdurny" "głupi" itp. To do niczego nie prowadzi. Wesołych świąt.
|
patrykowski Daewoo Espero 1,8 Cd chorzów | 2006-04-16 23:57:34
przynajmniej jeden co tu zrobi porzadek |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-16 23:58:18 Navi....nie jest tak że topik mnie nie interesował....wręcz przeciwnie!!...trochę (aż za bardzo chyba) mię ruszyło "rozruszanie" foruma przez padre ....może stąd mój "nieobiektywizm"
No ale ...przespacerowałem się właśnie, złapałem świeżego powietrza, są Święta ( tylko mi proszę nie wytykać że to żenujące iż się na nie powołuję ) .....
Chyba faktycznie DUŻO lepiej się na wódce spotkać w przyjaznej atmosferze ....więc Wesołych Świąt i do Miłego Zobaczonka ...przy kielichu ! |
Padre_cornelone Erdzero jeden 8 Lpg Katowice | 2006-04-17 00:52:14 Pewnie bym z tego spotkania wyszedł z tą flaszką między półkulami mózgowymi (o ile je mam)
Ale i tak z chęcią! Wszystkiego dobrego! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2006-04-17 00:56:58
Taaa...na pewno....tyle że już w postaci oparów
Damy Radę ! .....Bedzie Dobrze ! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2006-04-17 10:30:15 A mnie nie wołacie?? Cholera juz wiem czemu B1 tak szybko "z psem" uciekał ... a jeszcze sie gupkowato pytał czy juz cos piłem... Zdrowych wesołych.... |