Witam w UE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
za rok do niemiec po nowsze espero

Nie będzie cię stać.

Pozdr Czedu

a po czym to wnioskujesz???

Z racji swojej pracy muszę śledzić zmiany w podatkach. To co szykuje nam Kołodko na przyszły rok to jest prawdziwy chwyt za gardło.

Pozdr Czedu

Czedu wnioskuje po słowach posła Wrzodaka - to ten od rzucania śrubami pod ursusem , a co do przywozenia aut to pewnie będzie nas stać w końcu Niemcy bedą się nadal pozbywać dotartych aut, ja wybieram się po 2 letnią A6 teraz w ramach przyjaźni bedą sprzedwać nam po pół ceny - przecież od dawna wiadomo, że ten naród nie ceni tak swojej własności i nie liczy każdej mareczki (czy euraska)
Swoją droga ciekawe czasy

A co do Kołodki to ten facet faktycznie ma obecnie prawdziwy potok pomysłów, kto wie na czym stanie i czy on nam zostanie nadal panujacym

Dlaczego obrażasz Macieju75 ?

bez pozdr Czedu

Otóz nie miałem Ciebie zamiaru obrazić po prostu, chwile przed Twoja wypowiedzią czytałem wywiad z ostatniej chwili z Zygmuntem, który własnie w ten sposób sie wypowiedział, myslałem, że Twoja opinia jest jakby rozwinieciem jego mysli. Poza tym złośnik dotyczył szanownej przeszłości szanownego pana posła a nie tłumaczenia twojego zdania.
Sorry za nieporozumienie

No dobra, już mi przeszło. Telewizji nie oglądam. Po prostu siedzę w necie, przeglądam portale finansowe, liczę i szlag mnie trafia.

Pozdr Czedu

to fakt kolodko ma zajebiste pomysly np kaucja dla firm ktore chca na unijmym rynku vatowskim funkcjonowac..400tys pln eh tylko przedterminowe wybory moga nas uratowac))

ale za to nasze forum coraz bardziej mi sie podoba) jakby nowy oddech..bo mi sie aktualnie espero nie psuje..)po za gazem jak zwykle) wiec i zainteresowanie watkami tematycznymi jakby mniejsze...

a no i oczywiscie: WITAM W UNII i tomka i wszystkich innych...

pozdrowionka

jak myslicie auta potanieja ?, wydaje mi sie ze chyba nie , watpie zeby calkowicie zniesli cla, akcyzy itp

... ta, a na drzewach zaczną rosnąć dolary - teraz to jeszcze z 15 lat zanim zacznie być normalnie - powiedziałem "normalnie" bo dobrze to może będzie za 30 lat

unia srunia...tak myslalem ze polacy sie za te pare euro spezedadza...ja mam chociaz czyste sumienie

a po espero do niemiec nie masz co jechac tam odtatnie egfzemplaze byly sperzedawane 96-97...niemiec polskiego samochodu do ust by nie wziol chyba ze bylby z kielbasy zrobiony

bo wszedzie na swiecie espero bylo sprzedawane do 97r - potem weszła nubcia.

Tylko my jako były! BYŁY (wiwat UE) kraj 3 świata montowaliśmy esperynki z tego co zostało jeszcze przez niecałe 3 lata....

mam zamiar sprowadzić sobie 97 exlusive 2.0 - ze skórką, poduszkami, klimatronikiem, drewienkiem i automatyczną skrzynią biegów.

mam nadzieje że opchne mojego i dołoże max 5 tys zł i mam super autko na 3-4 lata

chyba ze mój znowu zacznie jeździć

www.mobile.de te auta kosztuja tam drzazgi

cena 990 Euro za espero takie jak moje, też 95 , przebieg 109tys km

to chyba nie dużo

ja jak będe mojego sprzedawał to poniżej 15 kafelków nie zchodze

no znalazlem na tej stronce fajne espero za niecaly 1000 euro skora klima itp i automat ale ja bym wolal manual

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2003-06-09 01:31:21 ]

Cytat:
2003-06-09 01:28:50, qbaj pisze:
no znalazlem na tej stronce fajne espero za niecaly 1000 euro skora klima itp i automat ale ja bym wolal manual

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2003-06-09 01:31:21 ]

Fajny

czasami sa nawet tuningowane...raz byl z grilem z przodu...kiepsklo to wygladalo

ten pomysl w swersja EXLusive tez mi sie podoba jak beda tanie to sie moze tez po takie cacko wybiore