Stożek do Coupe 2.0 16V

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich !!!!
Chcę kupić stożek do swojej Coupejki,wiem że przyrost mocy po zamontowaniu samego filtra jest znikomy,ale mam pytanie do was bo na pewno ktoś też ma zamontowany,jak zachowuje się silnik,czy nie ma żadnych problemów i czy odgłos jest faktycznie dobry ?? Brzmi rasowo ?? No i na koniec jak stożek najlepij wybrać do niego ??
Dzięki i pozdrawiam
WESOŁYCH ŚWIĄT

Bedzie nierowna praca, dygotanie , palipatacje, potem silnik odfrunie w niebo...

Sorka za sarkazm ale na logike co to ma wspolnego ze stozkeim jak silnik pracuje.

Bez stozka jak zostawisz sam wolny dolot bez puszek kratek i zwezek tez bedzie "rasowy" dzwiek. Jak upodlonego v8 heh.

Stozek hmm zadnych jacky aom i bog jeden wie czego. Cos firmowego. Piepercros, K&N ew KingDragon - rozsadne pieniadze za rosadna jakosc a nie za siateczke ktora przepusic po paru dniach.

W ogle to chyba powinno trafic do dzialu tuning

Tylko Pamietaj ... na 90% poprawisz dźwiek i równocześnie stracisz znaczną część momentu obrotowego/szczególnie na dole.
Wydaje mi sie ze Hyundaie mają bardzo dobre filtry i doloty ... nie widze zbytnio sensu ich modernizować.
Pozdrawiam.
Misio

Pio, nie chce się czepiać, ale to nie Ty przypadkiem zachwalałeś kiedyś filtry stożkowe typu Jacky itp?