Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() MACHA Espero Będzin | 2007-01-08 17:49:17 pewnie że się da rozbierasz czyścisz odwracasz styk i ok, ostatnio u mnie było to robione około 2 lata temu zobaczymy ile będzie u ciebie sam jestem ciekaw, przy rozbieraniu mozna uszkodzić te dwwie śruby od styku to jest ryzyko, nowy elektromagnes kosztował mnie 98 pln , oczywiście były też po 50 pln ale jak byście porównali trzpień wyrzutu mechanizmu w nim okazuje się być dużo dłuższy przez co będzie objaw nie wybicia zębatki i klekot metaliczny co spowoduje uszkodzenie ![]() ![]() ![]() |
![]() pablo_ns Espero 1,8 +LPG Nowy Sącz | 2007-01-08 23:25:34 jakby co to ja mam wirnik nowy org do rozrusznika |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2007-01-09 00:18:35 ja rok temu za wymiane bendixu wymiane szczotek i prowadnic do szczotek zaplacilem ze wszystkim 150zl..przyjechalem samochodem..panowie wymontowali wymienili i zamontowali..pewnie zrobilbym to sam..ale przypuszczam ze naklad pracy bylby niewspolmierny do osiagnietej korzysci finansowej ![]() |