Wydech- portki /dwururka :)/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam ALL
ile może kosztować dwururka /portki/ układu wydechowego Essi 1,4 i 99r ? Chodzi o ceny oryginału, zamiennika, oraz jakiejś dobrej marki najlepiej Bosal?
Pozdrawiam....

nielep[iej kupic uzywke przeciez to kupe pieniedzy kosztuje a uzywke mozna spokojnie kupic za pare zl. i to jakaś naprawde dobrą

w przeciwienstwie do kol Organo polecam kupic nowke nie koniecznie oryginal, moze byc zamiennik. Jesli chodzi o wydech to nie ma co sie pchac w uzywki moze dzialac rok a moze posypac sie za dwa tygodnie

Cenowo to podejrzewam ze kolo 100-150 zl za zamiennik ale nie jestem pewna

pozdrawiam

No to tak podam dla przykladu indeks Bosal 739-245 250zl Tesh- ponad 300zl taniej raczej nieznajdziesz jak kupic jakies polskie badziewie to mysle ze rok to góra
a to nie sa tłumiki ktore sie szybko przepalaja jak kupisz dobrą grubą uzywke to napewno sporo po smigasz
ja np kiedys tak przy okazji znalazlem na szrocie kpl wydech do EFI z 92r czyli mojego dalem 70zl i smigam do dzis nawet tłumiki nie zardzewiały org. ford pomalowałem sreb jakąs chyba do 300' i cacy czasami naprawde warto zaopatrywac sie w czesci uzywane tylko trzeba umniec ocenic stan i co mozna a co nie Po co przeplacać

ogólnie uwarzam ze tylko ludzie ktorzy naprawde sie nieznaja i lubią wydawac grubsze pieniądze na czesci i mech. wprowadzaja sam. do serwisów na byle co
trzeba by co nieco wiedziec samemu lub mniec jakiegos dobrego znajomego co by doradził

a tak pisze dla przykladu bo drazni mnie jak ktos sie niezna niezpyta i wydaje ogromnne pieniadze szwagier kupił sobie niecale 2lata temu astre II i cos mu zaczeło szwankowac zapalał sie Check i takie tam pojechal do serwisu ASO i kazali mu wymienic swiece i przewody no to wybulił prawie 300zl w ASO kilka dni i to samo pojechał znowu a stwierdzili ze cewka walnieta koszt kolejne 750zl
i kilk dni i to samo z lekka sie juz zdenerwowal pojechal do mojego kolesie mechanika ten poszukal popatrzyl a tam gdzies przewodzik sie przetarł i dotykal do masy koszt 40zl i po sprawie takich przypadków sa tysiace ale to juz odbiegam od tematu

i tak polecam w tym przypadku uzywke jezeli chodzi o jakos do kasy ewentualnie jak ktos chce mniec głowe spokojna to TYLKO BOSAL super tłumiki

zapytam inaczej....czy kwota 340 zeta za tę dwururkę jest ok?...oczywiście z bosala nowa

troszkie przy duzo nawet ja po tyle nie sprzedaje koszt byłby jakies 300zeta tyle ze brak w tej chwili na stanie i rzadnego zamiennika niemamy trzeba by czekac na dostawe targuj sie z tym sprzedawcą kupują pewnie gdzies po ok 200zl tyle merzy powiedz ze konkurencja ma taniej moze ci opuszczą pozdr

eh, już nic

[ wiadomość edytowana przez: slawas1 dnia 2006-04-27 10:22:31 ]