| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ToMMiX18 HF MEMBER hyundai Scoupe Szczecin | 2006-04-20 21:02:01 Witam dzisiaj zanurkowalem pod fotel kierowcy i znalazlem nawiew na nogi co sobie latal po podlodze i jakaś kostke wystającą z miejsca gdzie powinnien byc ten nawiew włozony czy ktos sie orientuje po co ona jest? przyszlo mi do głowy ze to moze do podłączenia podgrzewania fotele jesli bylo takie cos w opcji Scoupe :| niemam bladego pojecia Prosze o jakaś pomoc |
damian-k HF MEMBER Opel Astra Szczecin | 2006-04-21 19:43:24 Jeżeli było tam napisane time and alarm control unit jest to urządzonko które steruje pracją wycieraczek, ogrzewania tylniej szyby, sygnalem niewyłączonych świateł oraz alarmem o niezapiętych pasach. a kabel pod fotelem może być albo od podgrzewania fotela albo od czulnika poduszek powietrznych. |
SICNeSS HF MEMBER SCOUPE Szczecin | 2006-04-22 12:35:46 a może to kostka diagnostyczna.
|
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2006-04-23 06:27:54 w nowszych to jest to samo czyli tacu, ecu jest pod deska , mozliwe jest ze są to kostka od podgrzewania fotelem,
ale nie sądzę ps. wiem że to było kiedyś poruszabne, ale czy wy macie podsufitke zaslaniajacą szyberdach???? pytam bo z tego co wiem i widzialem na real takiego czegos nie ma, ale w necie widziałem, moze miala wersja california, bo takie jakby zaczepki zostały????? |
ToMMiX18 HF MEMBER hyundai Scoupe Szczecin | 2006-04-23 10:06:30 Chodzi ci o Taką Osłone? Osłona Szybera
montowany od 25.02.1993 Ale jest troszke niepraktyczny bo jest z plastiku i puka trzeszczy na dziurach ;/ Pozdro |