Wesołych Świąt

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystkiego najlepszego dla każdego użytkownika Omegi, mokrego jajka, smacznego dyngusa from Lublin

Dołączam się do życzeń, niech wszystkim dopisuje szczęście zarówno w domu, pracy jak i na drodze, niech się opelki nie psują, nie rdzewieją, palą malutko, mają śrubę jak Lotusy, komfort jak prezydencka salonka i niech nas przywiozą na następny zlocik.
Wesołych Świąt, Janusz

ja tez ze swej strony zycze calej ekipie wesolych zdrowych i spokojnych swiat ) pozdrowka - SHAQ

Zdrowych i wesołych świąt,
dużo prezentów pod choinką

dARTi & alicia

ja również przyłączam się do życzeń!!!
powiem tradycyjnie...aby byly rodzinne, miłe i MOKRE!!!!!!!!!! no i niech to jajko Wielkanocne smakuje Wam jak nigdy dotąd!

p.s. na jaki kolor malujecie jajka...a może z jakimś specjalnym wzorkiem....to kobity będą miały radochę

no to i ja sie przylonczam wesolych swiat

dobrze ze omegi nie mają jajek bo i tak bym mojej zonce nie pozwolil jej ich malowac

Wszystkim użytkownikom Omeg, Opli i wogóle wszystkim radosnych i pogodnych świąt i smacznego jajka.

Niech nas Omegi wożą do następnych swiąt i jeszcze dłużej, nie dajcie się zlać i lejcie ile się tylko da

Dużo frajdy z gonienia zajączka i skrobania jajek

Pzdr.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Wszystkiego (!!!) .... nie musi być najlepsze

...i żeby Wam autka nie rdzewiały...

Wszystkiego najlepszego.

Zbyszek

Przyjmijcie i odemnie KLUBOWICZE życzenia zdrowych, spokojnych, pogodnych i radosnych świąt.
Aby Wam się dobrze żyło, powodziło i w portwelach przybywało !
Zdrówka i mokrego dyngusa dla waszych kobiet !!!!

Pozdrawiam

Witam

Również przyłączam się do życzeń. Wesołych, pogodnych wszystkim klubowiczom ich dzielnym kobietom.

Zdrowych, Radosnych, Szczesliwych Swiat Wszystkim czlonkom i sympatykom LOB, oraz ich rodzinom......

.......Zyczy Pirs wraz z malzonka i dzisiaj narodzona coreczka

Pirs moje gratulacjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee oby tak dalej i zeby sie dobrze chowala

no, rzesz, kurde Pirs!!!! Congratulation's!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tylko pozazdrościć
podziel się z nami większą ilością informacji....ile waży, wzrost i oczywiście jak ma na imię.
Trzymaj się zdrowo Tatuś!! i pogratuluj Mamusi....pewnie była dzielna

Dziekujemy

Urodzila sie wczoraj o 10.00
wazyla 3260g
dlugosc 52cm
ma na imie Olga
i dlugie (3cm) ciemne wloski

Obie Panie czuja sie dobrze. Mamusia byla bardzo dzielna, zaczela miec bole o 4 a o 10 bylo juz po wszystkim.
Ja tez bylem dzielny i przeciolem pepowine.

Pozdrawiamy

Pirs
byly O-A2.0i

[ wiadomość edytowana przez: Pirs dnia 2003-04-21 10:28:23 ]