WARSZAWA=> WYJAZD NA ZLOT

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ponieważ do zlotu zostało parę tygodni, czas powoli zorganizować jakiś wspólny wyjazd.
ja jak zwykle mam chęć pojechać w piątek. będzie więcej czasu na zapoznanie się z okolicą, skorzystanie z atrakcji i wieczorną integrację...
są chętni?

Cytat:
2005-08-13 09:13:12, Góral pisze:
ponieważ do zlotu zostało parę tygodni, czas powoli zorganizować jakiś wspólny wyjazd. ja jak zwykle mam chęć pojechać w piątek. będzie więcej czasu na zapoznanie się z okolicą, skorzystanie z atrakcji i wieczorną integrację... są chętni?

Góral,ja raczej tak,chyba,że coś wyskoczy w robocie mnie albo Gali

Ja planuję w piątek rano wybrać się do Krakowa a z tamtąd popołudniu skierować się do Poraja i może uda mi się zaliczyć "integrację" ?

Ja niestety musze jechac w sobote, mam worka i Goska wraca ze szkolenia w pitek poznym wieczorem, wiec pisze sie na wycieczke poranna.. jacys inni chetni??

cos mi sie to nie podoba.. Krycho chyba nie jedzie, Janisz ma problemy i chyba tez nie pojedzie.... nie podoba mi sie to za bardzo... tylko jedna ze swietej bialej trojcy ma jechac.... nie ladnie...
Panowie czy jedzie ktos w sobote?? czy mam znowu sie spoznic sam?? I znowu bede musial za szybko jechac

No faktycznie! Nasz biala nieposkromiona kolumna... W tylu miejscach razem bylismy. A tu teraz mnie nie bedzie!
Chlip....

Na mnie niestety też nie macie co liczyć. Brak funduszy. Mam nadzieje wybrać sie na wiosenny zlot!

Krycho - nie łam się, na następny przyjedziemy.

no to jedzie ktos w sobote czy nie??qrka.. ale Nas malo z Wawy...

Panowie i Panie... trzeba cos w tym kierunku poczac... ja sie oferuje bo jade sam.. jesli ktos zamierza sie wybrac nie ma jak .. zapraszam.... jade w sobote z rana..
Kros z Wawy jedzie w sobote??

Ja planuję wyjazd w sobotę . Nie umiem podać konkretnej godziny wyjazdu (to zależy, o której wstanę ).

Aha - mogę kogoś zabrać oczywiście (jadę i wracam w sobotę, bo w niedzielę chcę być na otwarciu zezonu motocyklowego na Bemowie i... mam lekcję djembe ).

Czesc, ja jade w sobote rano ale z Mińska Mazowieckiego!NIe wiem tylko o której sie rozpoczyna zlot w sobote! na którą mamy zajechac tam tez nie wiem, ale bede sie starał jakos raniutko tam juz byc!!

ja z Kolibrem jedziemy w piątek rano, ale przez granicę z Ukrainą.
do ośrodka dotrzemy popołudniem wczesnym lub późnym

Cytat:
2006-04-18 13:47:53, Góral pisze:
ja z Kolibrem jedziemy w piątek rano, ale przez granicę z Ukrainą.

A potem, to już mafia ukrainska rozprawi się z tymi, którzy zdecydowali się zbojkotować zlotttt .

Tak sobie sprawdziłem w MS AutoRoute ile jest do tego Janowa Lubelskiego i wyszło mi, że 234 km... Daleko troszkę (myślałem, ze to koło Lublina 164 km od Wawy...). Ech... może by tak pociągiem tam podjechac (bym sobie książkę w czasie drogi poczytał i takietam ).

Wiadomosci z trasy:
Nie jechac przez Góre Kalwarie!! Jakies remonty, zwezenia i objazdy.
Masz patrol Góralowy mowi jechac przez Zakret.
Podobno tez bardzo duzo patroli... Jednym slowem uwazac, ale przeciez i tak jezdzimy zgodnie z przepisami