| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-04-26 13:18:18 Dziś w nocy u mnie na osiedlu złodzieje ukradli auto mojemu znajomemu , niestety nie odjechali nim za daleko poniewaz w aucie było zamontowane urzadzenie antynapadowe które po przejechaniu 500 metrów odcieło dopływ paliwa w aucie , pech chciał ze zajęty złodziej oceną zapewne co jest grane wyjechał na przeciwny pas wprost pod nadjezdzającego z przeciwka Mercedesa Sprintera i spowodował wypadek , w ciezkim stanie został przwieziony do szpitala drugi niestety uciekł , teraz znajomemu grozi postawienie zarzutu nieumyslenego spowodowania wypadku , w/g prawa polskiego nie wolno stosowac urzadzeeń zabezpieczających pojazd i unieruchamiających go podczas jazdy , zabezpieczenie było przeciw złodziejom , niestety nie powiodła sie kradziez im i teraz czy państwo polskie nie jest chore oskarzając własciciela pojazdu ze chciał chronic swój dobytek , czy przypadkiem w "normalnym" kraju nie powinno byc tak ze złodziej idzie siedziec za takie coś a włascicielowy wypłacają odszkodowanie ?? Znajomy dowiedział sie ze za takie coś o odszkodowaniu z AC moze zapomniec , i teraz co ten nasz rzad zrobił który tak sie zarzekał ze zrobi polskę bezpiecznym krajem ?? NIC wrecz przeciwnie pomaga przestępcom działac dalej bo są bezkarni jak byli , teraz własciciel skradzonego auta musi uwazac zeby złodziej nie spowodował wypadku jak auto ukradnie bo inaczej zostanie oskarzony i zatrzymany w izbie zatrzyman na nieokreslony czas a pożniej osądzony i skazany na karę wieżienia za to ze ktoś mu auto ukradł i w miedzy czasie sie rozwalił nim. Ja juz mówie ze BRAK MI SŁÓW. |
CHAOSseba SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2006-04-26 13:57:03 chory kraj -dla tego spiepszylem z niego-i niech mi möwi jeden i drugi cos o patryjotyzmie-to go jeszcze opieprze |
profil-usunięty | 2006-04-26 18:59:48 Ale złodziej jak wyjdzie ze szpitala myśle, że odpowie za swój czyn?
Ogólnie to Polska to chory kraj.. a raczej chorzy ludzie. Lepiej raczej nie będzie... W pracy słucham ZETki gdzie Janusz Weiss rozwiązuje różne sprawy. Teraz wałkuje temat jak gościowi skradziono samochód który był ubezpieczony. Więc w sumie sprawa wydaje sie prosta ale nie do konca bo dostał odmowe wypłaty odszkodowania bo .... nie miał dwóch kluczy, jeden zgubił i nie zgłosił do swojego ubezpieczyciela. Przykładów na polską głupote mozna mnożyć niestety i nie trzeba szukac daleko. W pracy ostatnio mam co rusz przykład że głupota staje się zaraźliwa niczym grypa. |
is155 IS 200 Dziergowice | 2006-04-26 20:41:08
Ciężkie słowa
"Takie będą Rzeczypospolite,jakie ich dzieci chowanie"
Yankee,na jakiej uczelni studiujesz,państwowej czy prywatnej ? Kto ma naprawiac ten kraj skoro rozumni ludzie chcą go opuścić ? Kwiat polskiej inteligencji już go opuścił,i mamy to co mamy walkę o władzę a nie o poprawę bytu przeciętnego Polaka.
Słów szkoda i łza się ciśnie do oczu jak patrzy się na to co się obecnie dzieje. |
Yankee This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2006-04-26 21:15:56 Na Akademi Ekonomicznej państwowa, ludzie wyjezdzaja bo widza co sie tu dzieje dobrze mówisz tu jest walka o władze a nie o Polske, politycy idą wyciągnać tyle kasy ile się da a co z nami sie bedzie działo to ich już to nieinteresuje |
sterciu wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2006-04-26 21:24:04 Poprostu nasze uczelnie za nasze pieniądze kształcą ludzi dla zachodu , miałem okazje byc studentam akademi ekonomicznej , to wiele osób z mojej byłej grupy juz dawno siedzi gdzies w angli , irlandi , norwegii , ale wracając do tematu to okazało sie ze stan złodzieja kierowcy był dosc powazny , drugiego policja juz ujeła , teraz jestem ciekaw co bedzie dalej , w tym naszym chorym państwie wszystko teraz jest mozliwe |
Yankee This Is Fluffy He Is The Destroyer Of Worlds. | 2006-04-26 21:29:48
Powinni ich zamknąć za kradzież samochodu spowodowanie wypadku itp...to oni jechali to oni złamali prawo ( auta, domy powinny być chronione moje wiec niewchodz bo czeka cie smierc.....) to jest poprostu śmieszne ktoś kradnie ci dorobego twojego życia, ty starasz się to jakoś zabezpieczyć i jeszcze będzie się policja czepiać.....Mam nadzieje że właścicielowi auta nic nie bedzie grozić..... |