Czy jest ASO Forda w Zielonej Górze, okolicy???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie moge znaleźć w necie więc sie pytam.Mam zamiar kupiś auto w Nowej Soli i chciałbym go sprawdzic w ASO lub innym "dobrym"warsztacie.prosze o konkretne odpowiedzi.pozdrawiam

niestety sa tylko NIEautoryzowane ... w zielonej gorze na ul NAFTOWEJ, a w nowej soli na GLOGOWSKIEJ

Cytat:
2006-04-23 20:36:52, COYOTE-25 pisze:
niestety sa tylko NIEautoryzowane ... w zielonej gorze na ul NAFTOWEJ, a w nowej soli na GLOGOWSKIEJ

domyślam sie ze chodzi Ci o Karford. korzystałes z nich, mają pojęcie goscie i wogóle czy są dobrzy i tak dalej...

yeah KAR-FORD ,,, moze sa fachowcami,,,,ale...czesci drogie i robocizna niee korzystalem tylko sie zorientowalem

no nic widze ze i tak jestem skazany na na ich usługi bo nie chce kupic "kota w worku". ja sam niestety nie za bardzo sie znam na samochodach tak wiec bedzie trzeba do nich podjechac.dzieki wielkie za odp

aha,,,warto sprawdzic stan lozysk, amorkow, i AIRBAGOW,,,tylko niee na oko no i droznosc przewodow ,,,jakich kolwiek

nie wiem dokladnie jakie uslugi swiadczy karford w soli, znam ich tylko ze sprzedazy czesci (notabene drogich jak juz bylo wspomniane) a czy swiadcza cos poza tym - nie wiem natomiast w zielonej na naftowej wiem ze maja mozliwosc podlaczenia pod kompa i mechanikuja fordy lecz ceny raczej rowniez niezle, chcialem sie podlaczyc pod kompa i szczytac ew. bledy jakie byly ot tak dla mojej wiedzy bez konkretnej przyczyny ale po telefonie do nich i podaniu ceny za usluge odechcialo mi sie, dokladnie nie pamietam ale zyczyli sobie chyba ponad 100-ke

w Lubinie jest salon RE-Wo Forda to jest od Nowej Soli do 50 km

ja dodam ze wymiana szczek z robocizna wynosi 190 zeta