MotoNews.pl

Epero 2.0 CDXi na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam rozebrane angielskie espero 2.0 więc jakby ktoś potrzebował to mam prawie wszystko (od małych gumeczek do całej karoserii)

Jaki rocznik i kolor z ciekawości??

vitex chcialbym fotel kierowcy ew. dwa ? jaki stan i cena ?

Ja zapytam o lewy halogen przeciwmgielny przedni. Ewentualnie jak cena przystępna to bym wziął dwa - coby różnicy nie było znacznej widać.
Odpowiedź może być na prv.

Jeszcze chciałem zapytać o oryginalny kołpak
i jeżeli jest to Espero angielskie to może ma taką podkładkę pod rejestrację przednią widoczną na zdjęciu

Ceny za poszczególne częsci prosze na prv.

Jaki rocznik ?

A ja szukam przedniej lewej lampy i kierunkowskazu oraz tylnego prawego blotnika...

Odp na PRV pls albo telefon (numer w profilu)

Przednie reflektory mozesz wywalic odrazu na smietnik. Jezeli to wersja angielska to swiacą w drugą strone. Navi kiedys o tym wspominał... musiał je wywalić.

Cytat:
2005-10-09 20:49:03, Czarek_Rej pisze:
Przednie reflektory mozesz wywalic odrazu na smietnik. Jezeli to wersja angielska to swiacą w drugą strone. Navi kiedys o tym wspominał... musiał je wywalić.

A właśnie że nie. Jak mi połamali obudowy moich lamp, to przełożyłem same odblaski (europejskie) do angielskich obudów i mam prawie nowe lampy

Vitex: pytałem na privie o tzw nosek (atrapa przednia). Masz? Jaki kolor?

a ja potrzebuje oslony glosnika wraz z kieszenia-drzwi kierowcy, odkrecana od wewnatrz boczka na kilka wkretow

za wiele mi sprzedasz ??

A ja wzialbym podlokietnik - jezeli bylaby przystepna cena i oczywisice klapka "podwojna"

Panowie spokojnie wszytkim odpisuje na priv. Najczesciej siedze przed kompem poznym wieczorem wiec odpowiedzi macie na drugi dzien.

Co do zapytan, odpowiedzi poszly na prv.

A z informacji ogólnych:

Espero 2.0 CDXi, rocznik 1995, kolor bialy, przebieg 90 tyś. mil, stan rewelacyjny, az zal bylo go demolowac ale cóż......

Wyposażenie:
ABS (juz sprzedana pompa z modulem)
AIR BAG (zostawiam sobie )
KLIMA
Siedzenia pełne welury (tez sobie zostawiam)
Elektryczny szyberdach firmy WEBASTO (tez zostaje)
Aluminiowe felgi - tez bede na nich smigal
Co do karoserii to poszukuje na gwalt chetnego na caly przod i tył (mogę sprzedać na ćwiartki)

Tu mozecie obejzec fotki:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67469567

Cytat:
2005-10-10 00:42:09, QLogic pisze:
A ja wzialbym podlokietnik - jezeli bylaby przystepna cena i oczywisice klapka "podwojna"

obawiam sie ze moze nie pasowac..tzn sama klapka ok..ale juz reszta niekoniecznie..przeciez to jest asymetryczne reczny wybije ci dziure w regulatorze polozenia swiatel;D chyba ze koreanczycy oportunistycne tego nie zmienili..ale ogolnie cala srodkowa czesc az do schowka nad popopielniczka jest asymetryczna

Cytat:
2005-10-10 01:55:24, qbaj pisze:
obawiam sie ze moze nie pasowac..tzn sama klapka ok..ale juz reszta niekoniecznie..przeciez to jest asymetryczne reczny wybije ci dziure w regulatorze polozenia swiatel;D chyba ze koreanczycy oportunistycne tego nie zmienili..ale ogolnie cala srodkowa czesc az do schowka nad popopielniczka jest asymetryczna

Otóż czesciowo jestes w bledzie.
Ręczny jest normalnie tak jak powinien byc! Popielniczka faktycznie jest odwrotna. dalej reszta do gory normalna tak jak u nas.

ramka ta koło mieszka dźwigni zmiany biegów, a może ona jest z tym mieszkiem. Ile za to cudo chcesz? Myślę że powinno pasować.

[ wiadomość edytowana przez: malin2 dnia 2005-10-10 15:04:02 ]

Ja potrzebuje osłone komputera. Ten plastik co mamy pod nogami pasażera po prawej. Oczywiscie musi byc dobry.. ja mam połamane mocowanie.. i srednio 3xdziennie to poprawiam.

Jeżeli to rok 1995 to ja się piszę na klapkę wlewu paliwa i osłonę lusterka zewnętrznego lewego (jeżeli jest szpiczasto zakończone).

tak sie zastanawiam...czy z tych fotek mozna wyciagnac wniosek ze w espero sciana jest symetryczna??
i zemozna by kierownice z jednej na druga przelzozyc...
pzdr
arek

Cytat:
2005-10-10 20:00:33, iampinki pisze:
tak sie zastanawiam...czy z tych fotek mozna wyciagnac wniosek ze w espero sciana jest symetryczna?? i zemozna by kierownice z jednej na druga przelzozyc... pzdr arek

nie no sorki... ale przeciez od razu widac ze przegroda jest niesymetryczna i przerobka jest NIEMOZLIWA!!
no chyba zeby wycinac dodatkowe dziury w przegrodzie obok juz istniejacych.

Cytat:
2005-10-10 20:04:38, Robert_S pisze:
nie no sorki... ale przeciez od razu widac ze przegroda jest niesymetryczna i przerobka jest NIEMOZLIWA!! no chyba zeby wycinac dodatkowe dziury w przegrodzie obok juz istniejacych.

spokoteraz bede wiedzial
pzdr