Co kupić ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zamiar w niedalekiej przyszłości kupic nowy samochód. Nie chcę tez za
niego zapłacić więcej niz powiedzmy 40 - 50 000 zł. Silnik jakies
1.4,standardzik powiedzmy średni, no moze plus klima. Zastanawiam sie nad
trzema markami : Opel, Skoda, Chevrolet. Który wybrać. Dodam, iz samochód ma być głównie do jazdy po mieście i ewentualnie poza miasto ( do 100
km.). Chcę kupić na tyle dobry zeby posłużył mi długo.

Z góry dzięki za odpowiedzi.

wiesz co sobie najlepiej kup Opla sielniki maja zajebiste blachy teraz tez nienajgorsze i jest latwy dostep do czesci i niesa az tak drogie niepala az tak duzo

Ja bym pomyslal nad skodą bo to auto jest bardo dobre i niewdaje sie rdza.I za te pieniadze napewno bedziesz mial klime i czesci sa tez niedrogie.Pozdrawiam

Zedecydowanie opla, np astre spokojnie za tą cenę kupisz, marka ta najlepiej trzyma wartość, nie ma problemu z częsciami i jest to bardzo dobry samochód. Ja bym się też zastanowił nad fordem focusem, 50000 spokojnie starczy a ford robi ostatnio ciekawe promocje.
Chewrolet to stare daewoo czyli tak na dobrą sprawe tańszy i bardziej tandetny odpowiednik opla gó*no warta marka.

[ wiadomość edytowana przez: damian-k dnia 2006-04-27 14:04:11 ]

Cytat:
2006-04-27 14:01:52, damian-k pisze:
Zedecydowanie opla, np astre spokojnie za tą cenę kupisz, marka ta najlepiej trzyma wartość, nie ma problemu z częsciami i jest to bardzo dobry samochód. Ja bym się też zastanowił nad fordem focusem, 50000 spokojnie starczy a ford robi ostatnio ciekawe promocje. Chewrolet to stare daewoo czyli tak na dobrą sprawe tańszy i bardziej tandetny odpowiednik opla gó*no warta marka. [ wiadomość edytowana przez: damian-k dnia 2006-04-27 14:04:11 ]

mimo iz nie zgadzam sie ze daewoo>>chewrolet to gówno, ale polecałbym raczej inną markę moze byc skoda, opel, vw, nissan