MotoNews.pl

Nalepka na ramkę rejestracji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pozwoliłem sobie zamówić takie nalepki:

jeżeli ktoś chętny podaje adres majlowy do producenta :
1708@op.pl ( na allegro jankas2)
gość wystawia je na aukcjach po 5 zł szt. +koszt wysyłki 2.30 (priorytet)
dla klubowiczy hfp możliwe negocjacje cenowe

ps. ja nie pośrednicze w temacie ,piszcie bezpośrednio do niego

To jest naklejka na ramke??

tak ,na ramkę rejestracji -tło jest srebrne
(koszt wysyłki 2.30 to list priorytetowy nawet na kilka nalep

Dostałeś już? Jestem ciekawy jak to wygląda w praktyce. Zrobił byś jakieś fotki.

jutro postaram się zrobić fotki

Zapomniałeś o nowym adresie www.hyundaifanklub.pl czy świadomie użyłeś tego?

wklejam fotke:

w sumie to chciałem by pełna nazwa klubu była dobrze widoczna,wychodząc z założenia -jak kogoś to zainteresuje to adres internetowy zawsze znajdzie ,a i stary adres jast ciągle w użyciu

d.

ps.do tej ramki musialem dociąć nalepe po ok 5 mm z obu stron,na landrynie ramkę mam zaokrągloną przy krawędziach więc nożyczki też się przydały

Bardzo fajna sprawa, byloby tez bardzo fajnie gdyby ktos mogl zajac sie tym tematem i zalatwic wieksza ilosc a pozniej to rozdysponowac wsrod klubowiczy, to taka mala aluzyjka, do rozpatrzenia oczywiscie
Jeszcze raz gratuluje Daar pomyslu, fajny gadzet.
Pozdrawiam

tak jak pisałem :piszesz zamówienie (pasek hyundai fanklub )na :
1708@op.pl
i gościu wysyła ci listem żądaną ilość oczywiście po wpłacie na podane w majlu do ciebie konto
wzór jest ,cenę za sztukę obiecał dla klubowiczy niższą niż na allegro ! (5 zł) cóż prostszego

ps. ja przy 5 szt. zapłaciłem po 3 zeta i te napewno rozdysponuje

Wygląda bardzo fajnie, chyba sobie zamówię takie paski, chociaż pewnie zmienię kolor i napis

Ja chyba też się skusze

Witam, i co...czy ktoś z Was sie dowiadywał, czy innne kolory literek są możliwe. Dla mojego ciemno czerwonego AccentaGT preferowałbym czerwone napisy albo wisniowe.

To fajna opcja żeby sie w końcu ujawnić, wyjść z podziemia, zamanifestować przynależność....

Oka, to tyle....pozdro

the-moonGT

Cytat:
2006-06-20 16:40:24, the-moonGT pisze:
To fajna opcja żeby sie w końcu ujawnić, wyjść z podziemia, zamanifestować przynależność.... Oka, to tyle....pozdro the-moonGT

Witam
Fakt, to bardzo fajna sprawa, ale pragne przypomniec "Nowicjuszom" ze aby sie wyroznic co poniektorzy z Nas posiadaja naklejki klubowe oraz smycze. Kiedy skonczy sie proces rejestracji klubu kolejna sprawa bede pewnie identyfikatory. Wiec naklejajcie naklejki i wyrozniajcie sie z tlumu, niech bedzie Nas coraz wiecej
Sorry za OT.
Pozdrawiam wszystkich Starych i Nowych
P.S. Zapomnialem o koszulkach

[ wiadomość edytowana przez: Mortek dnia 2006-06-20 21:16:37 ]

Wysłałem maila w sprawie kolorków i zobaczymy jaka będzie odpowiedź

są inne kolory-ja dostałem taką ofertę (dla przykładu )

Ja dostałem taką propozycję:

Co wy na to? Która opcja według was naljepsza?

Jak dla mnie to zdecydowanie nr 1.
Pozdrawiam

Jak dla mnie tez nr1. termoś, jeśli bedziesz zamawiał, to weź dwie dla mnie, ok.?