| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
RudeBoy g.kopec@dobaku.pl | 2006-04-25 11:23:29
Twoj wielce autorytatywny ton wypowiedzi sprawil, ze prawie sie zesikalem w majtki. Znasz sie na rzeczy mowisz, ze dobrze polaczone... A co jesli chodzi o zasilanie instalki. Przeczytales dokladnie jak jest podlaczone u mnie? Co do tego mam najwieksze watpliwosci bo to moze powodwac objawy jak w moim aucie. Gdybym instalacje zakladal samiusienki sam lub przynajmniej to zlecal komus byla by lepiej zalozona jak teraz. A Ty czemus taki wredny? Ochota na zrobienie sobie porzadku pod masku naszla mnie po tymjak auto kupilem i sie przyjzalem temu syfowi. Dziwne to jest? Nie sadze. |
Kamil_H 2107 1.3 Poznań | 2006-04-25 14:18:15 Moge powiedziec jak to jest w bingoM. Zaraz mnie tu jakis lpglpg zrypie ze nie na to odpowiadam ale co mi tam
M jest podlaczone do aku (bezpiecznik o ile pamietam ok 3A - mniejszy) i do plusa po stacyjce (u mnie do wiazki idacej do cewki - tam jest bezpiecznik 7,5A - wiekszy) Caly pic polega na tym ze bezposrednio z aku napiecie jest potrzebne aby bingo dzialalo, natomiast to podlaczenie po stacyjce jest wykorzystywane do zasilania elektrozaworow. Tam musi byc bezpiecznik, bo w razie jakiegos zwarcia najprawdopodobniej ugotujesz Bingo (popalisz sciezki). |