Sprzedane

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedane prosze o usuniecie tematu

[ wiadomość edytowana przez: fiat_argenta dnia 2006-11-23 19:34:33 ]

poszedł mail...

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

zapomnialem dodac

ostatnio odpalana 2 lata temu

oczywiscie auto nie ma przegladu ani oc jest an sprzedaz na czesci

pelne wyposazenie chyba najbogatsza wersja
szkoda jej troche ze stala tyle lat

pozdro

Jest elektrycznie wysuwana antena

nie ma anteny wys sie automatycznie

dodalem zdjecia dostepne pod linkiem

co jeszcze moge dodac:
auto zostalo(kiedys) przerobione na gaznik lecz czesci z wtrysku pozostaly i je dokladam do auto jesli komus sie przydadza

samochod w srodku brudny ale moim zdaniem jak na czas ktory stal to wcale(oprócz blachy) nie jest w takim zlym stanie

silnik tak jak mowilem odpalany ostatnio 2 lata temu

nie wiem czy komus sie przyda ta informacja ale ktos pytal wiec mowie ze tylny most jest oryginalny

co tam jeszcze sie ludzi pytali:
-nie ma/mial instalacji gazowej
-ze wspomaganiem,elektryka szyb
-papiery mam do niego jednak z uwagi na dluuugie nieplacenie oc sprzedaje na czesci czyli bez mozliwosc zarejstrowania

do obejzenia w kazdym momencie w bielsku białej
pozdrawiam

ps.za kilka dni auto wystawiam na allegro i raczej bede staral sprzedac za tyle ile chce czyli 800 poki co dla powaznie zainteresowanych cena do negocjacji ::

[ wiadomość edytowana przez: fiat_argenta dnia 2006-04-18 21:54:05 ]

[ wiadomość edytowana przez: fiat_argenta dnia 2006-04-18 21:55:22 ]

kazdy sie pyta o silnik

jak mi zostanie buda bedzie ktos chetny na nia tzn bez silnika i skrzyni ? powiedzmy za 150zl?

narazie oferta aktualna jak najbardziej chetnie sprzedam cala z silnikiem i skrzynia

pozdro

Jakbyś sprzedawał częśći to byłbym chętny za elektryczne szybki, tzn cały komplet (przyciski, wiżaki elektryczne , silnik itp)

ok to moze kto by chcial cos z czesci niech mi napisze co

oprocz silnika i skrzyni bo tego jesli bym sprzedawal na czesci nie bedzie

pozdro

jesli zdecydyjesz sie na rozsprzedanie na czesci to chetnie kupie element wskazany na foto, nie caly "panel" z oswietleniem tylko ta tylna zaslepke ponad lusterkiem

edit:

ewentualnie lewa ramke naokolo przedniej lampy{migacz pozycja} ale tylko wtedy jesli nie ma na niej zadnych rys i wgiec... moze byc troche popackana farba itp ale bez zadnych uszkodzen mechanicznych

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2006-04-20 13:07:01 ]

Race nie bierzesz calego ? az dziwne

a tak serio to opchnij Bartowi co chce nic to na wartosci furze nie ujmie

A ja sugerował bym zebys "sprzedal" auto jakiemus zulowi z data kiedy jeszcze byly oplaty, a jak ktos kupi calosc, to "odkupi" od żula i w tym samym dniu zaplaci OC i tak dalej. Ty bedziesz czysty, kupujący bedzie mogl normalnie zarejestrowac, a klopoty bedzie mial dajmy na to Tolek Banan albo inny, hehe

pomysle nad tym

czekam czy ktos jeszcze chetny na jakies czesci

pewnie malo prawdopodobne ale jesli by sie tak zdarzylo to moge chetnie przyjac jakies czesci do Hondy Civic 1992-1995 w rozliczeniu

jeśli o mne chodzi to moge dac 400 złza całosc i spisac wsteczną umowę zeby nie było jaj z Oc

jesli chodzi o oferty cenowe/targowanie sie to prosze na pw albo gg

niestety 400zl to za malo dla mnie

Napisałem Ci priva

nadal aktualne

dziekuje i polecam uzytkownika chomal (jesli tutaj jest taki zalogowany) ktory niedosc ze sie nie zjawil na spotkaniu to nawet nie pofatygowal sie zadzwonic ze go nie bedzie,ani nie zadzwonil po fakcie ze dal dupy

polecam kolege super partner do interesów

Cytat:
2006-04-23 11:15:14, fiat_argenta pisze:
nadal aktualne dziekuje i polecam uzytkownika chomal (jesli tutaj jest taki zalogowany) ktory niedosc ze sie nie zjawil na spotkaniu to nawet nie pofatygowal sie zadzwonic ze go nie bedzie,ani nie zadzwonil po fakcie ze dal dupy polecam kolege super partner do interesów

a był kupiec ....

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

yyy no a po co sie ze mna umawial na piwo?

Tak to bywa..........

Yyyy, ten tego, poszedł priv, widzę że doszedł więc proszę o ustosunkowanie się do jego treści i odpowiedź jakkolwiek by ona nie brzmiała .