165mm z przodu mkrVI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
czy wejda te głośniki do przodu? w mrk7 wchodzą, to juz wiem ale czy w mrk 6 wejdą? mam takei z tyłu i chyba wrzuce na tył.
ma ktos takie głosniki z przodu w mrk 6?

poczytaj to KLIK

moze ty poczytaj? napisalem z ewiem ze do mrk7 wejda ale mark 6 ma głosnik bardziej do przodu, za klamkaa mrk 7 przed klamką

ja obstawiam ze wejda
proste - sciagasz i sprawdzasz jesli masz glosniki

przylaczam sie do pytania, wkladal ktos 165 na przod do mkVI i czy trzeba przerabiac boczek bo to mnie najbardziej interesuje z gory dzieki za odp

To nie tylko kwestia średnicy, ale również głębokości. Z forumowych doświadczeń maksymalna głębokość to 60mm, ale wtedy już trochę wypycha tapicerkę

ja jestem wlasnie w trakcie montowania, zaczolem robic dystanse ale dokoncze pewnie w poniedzialek napisze jak mi poszlo

super, jak masz możliwosc porób zdjecia i wymiary zrób co bybyło innym łatwiej (czyt.mi)

A co sądzicie o tym??? straszny szmelc? czy warto wydać te 9zł?glosnik za 9zl

sprzedaja na allegro glosniki Lanzara o glebokosci 42 mm 165 cm, bardzo dobre glosniki i na pewno wejda,Zastanawiam sie wlasnie czy u siebie tez takich nie zalozyc.

nie wiecie jakie glosniki wejdą?o jakiej głebokosci?bo moje majachyba 70mm;/

mogą juz rysować szybe w drzwiach albo wypchać tapicerke! najgorsze jest to ze nawet nie idzi efajnie przerobić tapicerki drzwi bo albo klamka albo gzyms w tapicerce! wiec lepiej sprawdzic ta głebokośc montazową głośnika! u mnie podeszły Hertza 16,5mm ale na styk! obawiam sie ze 70mm moze byc juz problem z odkręcaniem klamki od szyb! zrobie jeszcze pomiar dokładny to wam powiem ile wejdzie max!

Ja założyłem Hertz DCX165 i jeśli się nie mylę to gł. jest 63 mm....weszło nieźle ale tapicerka troszkę ciasno nachodzi na drzwi......nawet bardzo ciasno