Pochwale cie a co....grill by RooS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wczoraj obiecalem przedstawiam fotki z tego czym sie ostatnio zajmowalem
byla to moja pierwsza zabawa zywica szpachla farba i wszystkim innym ale mimo to efekt jest zadowalajacy a jak dla mnei nawet wiecej ;] szkoda tylko ze kolor nie spasowal idealnie ale w sklepie nie mieli bardziej odpowiadajacego.. kiedys sie zmieni...
"Maleństwo" przed operacja ( w zasadzie to juz chyba zdj zrobione dawno bo nawet pomaranczowe kierunki ma)

nabylem grill wloskiej firmy oriciari:

a tu juz moja inwencja ( co prawda sama przerobka nie jest az tak orginalna ale...)

i jak? tylko jak sie nei podoba to nie bijcie za mocno

Koncepcja dobra, wygląd również fajny, choć szkoda, że ten kolor się trochę różni. Ale najważniejsze, że Tobie się podoba.

odcien faktycznie za jasny, ale ogolnie

No to gratulacje
mi się nie podoba, ale widze że włożyłes troche w to czasu i za to respekt dla Ciebie
pozdroooo

P.s Ta rejstacja jest orginalna z urzędu ?
Jeśli tak to ile kosztuje taki gadżet ?

jak znajde cos w sklepie ciemniejszego i kupie siatke jaka planuje dac to sie zmieni i bedzie calkiem elegancko

Cytat:
2006-04-01 21:52:21, taz pisze:
P.s Ta rejstacja jest orginalna z urzędu ? Jeśli tak to ile kosztuje taki gadżet ?

lool kosztuje 10 zl i do zamowienia na allegro ( kupione na zloty i spoty) hologram z plyty cd orginalne z urzedu kosztuje kolo 1000 zl wiec nei stac mnei na takie bajery

Cytat:
2006-04-01 21:56:01, roos1985 pisze:
lool kosztuje 10 zl i do zamowienia na allegro ( kupione na zloty i spoty) hologram z plyty cd orginalne z urzedu kosztuje kolo 1000 zl wiec nei stac mnei na takie bajery

hehehehe
wlaśnie zmylił mnie ten hologram i ta ostatnia fotka
no fakt zapomnialem o tym że na allegro takie coś jest

jak dla mnie OK pomijając różnicę koloru wyglada ciekawie

najważniejsze jest to że jest inny niż pozostałe sport grille w Polonezach, a właśnie to jest celem tuningu aby nie być popularnym czego anty przykładem moga być np Golfy, które po tuningu w 3/4 wypadków wyglądają tak samo

byle nastepna siatka byla czarna

siatka miala byc czarna od poczatku tylko braklo mi funduszy i musialem pomalowac ta co byla a ze mailem tylko srebrny jest jak jest.. a za nie dlugo jak kasa wpadnei zmienie ja na czarna o ksztalcie plastra miodu jak kamei

od Plusa byś sobie załozył grill

eeee nie podoba mi sie .. zwlaszca jakby cala restza miala byc nei plusowa to by masakra byla....

wersja druga poprawiona ( ostateczna)

no juz lepiej to wyglada z czarną siatką tylko bez tego napisu by lepiej wygladało mi sie wydaje