| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-29 20:07:27 Poniewaz to juz niedługo wiec trzeba zacząc myslec o paru sprawach ścisle zwiaznych z przebiegiem zlotu i zrealizowaniem konkurencji , które chcemy przeprowadzić . Wiec tak. Po ostatniej rozmowie z szefem ( w piątek) mamy zapewniony osrodek(dresso w ogóle ostantio robi furorę bo oprócz nas i FSO AK podałem jeszcze namiary na dresso mojemu kuzynowi, który organizuje tam zlot klubu mitsubishi polska W drugim dniu odbęda sie zawody " sprawnosciowe" na lotnisku w Piotrkowie. Byłem tam niedawno , oglądnąłem i da sie zorganizować slalom oraz może wyscig na 400metrów.Pachołki na lotnisku są więc nie beda potrzebne opony(mam nadzieję) , ale przydałoby się ,żeby ktoś wziła stoper ( oczywiście jeśli ktoś takie coś posiada i może wziąc ze sobą).natomiast bardzo przydałby sie taki ogrodowy namiot( na wszelki wypadek gdyby padał deszcz).Potrzebne będą również osoby , które piodejmą się roli sędziów i zabezpieczenia trasy żeby coś sie nie stało( chodzi mi o "regulacje ruchu"przed startem i później po zakonczeniu przejazdu przez zawodnika.Trzeba wydrukowac numery startowe(myślę,ze koło 30 sztuk sie przyda. Trasa bedzie łatwa i chodzi raczej o udział niz o prawdziwe wyścigi, ale mam nadzieje ,że wiele osób zdecyduje sie na występ To narazie wszystko. czekam na Wasze propozycje Paweł
KLUB LADA POLSKA [ wiadomość edytowana przez: pawel_krakow dnia 2003-03-29 20:20:18 ] |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-03-29 21:20:54 co do namiotu to chodzi tu o taki składany kwadratowy daszek-altankę na wypadek deszczu. My postaramy się wziąść jeden ale przydałby się jeszcze drugi. Oczywiście padać NAPEWNO Zresztą jak będzie nasze obiecane ostre słońce to taki baldachim też się przyda |
Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-03-29 21:40:14 nie no o 13:00 to się zlot raczej nie skończy jako taki - chodzi tylko jakby o oficjalne zakończenie bo przypuszczalnie ludzie którzy przyjechali z dalszych rejonów będą chcieli już wtedy wracać. Zresztą moim zdaniem ta 13:00 to i tak trochę za wcześnie - ja postawiłbym na okolice 14-15 ale przecież "regulamin" ten nie jest sztywny i sami dostosujemy go do właśnych potrzeb na miejscu co do twojej rozmowy z przedstawicielem Vaz-a to chcę widzieć jego minę kiedy się okaże że przy tobie to on praktycznie nic o Ładach nie wie |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-29 22:43:09 Dzięki Miły!
Twoja pomoc na pewno sie przyda i przy liczeniu głosów i przy obsłudze wyscigów |
drvampire SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Kraków | 2003-03-29 23:39:26 Jakby ktos wział kamerę i pokręcił kawałki zlotu to ja ofiaruję się to zmontować w filmik (z napisami muzyką itd)., Paweł wiesz jaki mniej więcej bo dawałem ci z KJSa. Myślę że byłaby to fajna pamiątka, problem tylko z kamerą, coby ktoś wziął i kręcił bo takowej nie posiadam. |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-30 12:58:00 Gdybym się wybierał na zlot,to też może mógłbym sie do czegoś przydać,coś pomóc,ale niestety Pzdr Grzesiek |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-03-30 16:57:01 Miły lubi moj samochod |
Grzegorz75 SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 21093 Zgłobice | 2003-03-31 12:47:38 Obecności na zlocie nie deklaruję. Ale jako sympatyk z sympati mogę wg. projektu coś druknąć |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-31 21:27:00 Mily!
wszystko jedno jaki wozek, tuner czy nie. Kto co lubi. Mam nadzieje, ze moja 7 Cie nie rozczaruje - czysty klasyk bedzie, jak z fabryki specjalnie na Twoje zyczenie i sprobuj mi nie przyjechac adasco |
kacper97 (M) SYMPATYCZNY GOŚĆ Suzuki Vitara Warszawa | 2003-03-31 21:28:35 Paweł a jakie kartki do głosowania były poprzednio ??? jakoś nie pamiętam ....ale chyba były proste wiem że były jakies kategorie....tylko nie pamiętam jakie |
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-03-31 22:33:05
|
mily_byd SYMPATYCZNY GOŚĆ FSM PF 126p '93 bydgoszcz | 2003-03-31 22:49:02 A przy okazji zlotu trzeba do wszystkich przejść na "pani/pan". Więc zmieniam od dzisiej formułę. Ja mówię całkiem poważnie!
Aha i chciałem powiedzieć, że jak przychodziłem na forum "Autolady" nie spodziewałem się, że będzie klub i że kiedykolwiek się spotkamy osobiście. Gdybym wiedział, że coś takiego nastąpi - to już od razu do wszystkich bym mówił na "pani/pan". Ale niestety nie byłem (i chyba nikt nie był) w stanie przewidzieć, że dojdzie do klubu. |