| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lookita Corolla sedan Wieluń | 2003-08-15 14:45:10 Hello Wszystkim milosnikom Toyoty.Powiem szczerze ze wreszcie mam powod by sie pochwalic na jakims forum publicznym.Otoz kupilem uzywana Toyotke Corolle.Kosztowalo mnie to sporo nerwow nie mowiac o wydatku finansowym ale mam nadz. ze sie oplacalo.Otoz kupilem Corollke sedanika od 1 wlasciciela-pedanta totez rozumiecie ze samochodzik i z zewnatrz i od wewnatrz jest jak nowiutki.Samochodzik skromny sam w sobie - 1.4 98 rocznik sedanik srebrny wersja Linea Terra-air kierowcy i wspoma.Dalej golutka.Pierwszy powod mojego pojawienia sie tutaj to niewatpliwie wstapienie do grona uzytkownikow i mam nadz. milosnikow Toyoty a drugi poszukiwanie cennych info o moim samochodzie dotyczacych eksploatacji i wymiany ewent. czesci w samochodzie uzywanym taki jak moj.Wydaje sie ze jest to wazne nawet jesli mam gwarancje ze poprzednik serwisowal w serwisie firmowym a potme u fachowca i mi nie zajechal samochodu.Totez kilka pytanek mam i z gory bardzo dziekuje komus kto zechce mi pomoc.Po pierwsze.Samochod ma przejechane 76 tysiecy km.Nie wiem kiedy wymienic pasek rozrzadu.Po drugie .Czy zalewac dalej Castrolem SLX?A jak nie to czym i co ile km.Podobno co 15 tysiecy mam robic.Napiszcie o podstawowych czesciach -klocki filtry mniej wiecej ile kosztuja i czy macie dostep do jakiegos sprawdzonego skepu czesci do Toyotki.Ja aktualnie zyje i pracuje i jezdze wokol Warszawy.Niemniej inne info z innych regionow mnie interesuja.Dzieki piekne...Ł |
Marysia Toyota Corolla 1.4 Xli Łódź | 2003-08-15 18:16:12 witaj,
zacznij od przystapienia do klubu pozdro |
czajen Toyota Avensis II Wa ... Warszawa | 2003-08-15 20:43:54 ja tez kupilem... tylko czekam na odbior nie moge sie juz doczekac do klubu sie juz zapisalem, tylko teraz czekam na przyjecie |
wwtcka TOYOTA DRIVER Carina II Wrocław | 2003-08-16 14:16:49 witam przyszłych klubowiczów |
czajen Toyota Avensis II Wa ... Warszawa | 2003-08-16 14:18:29 przystapilem do klubu w trybie Xpresowym hehe |