Kupiłem Toyotke :-)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello Wszystkim milosnikom Toyoty.Powiem szczerze ze wreszcie mam powod by sie pochwalic na jakims forum publicznym.Otoz kupilem uzywana Toyotke Corolle.Kosztowalo mnie to sporo nerwow nie mowiac o wydatku finansowym ale mam nadz. ze sie oplacalo.Otoz kupilem Corollke sedanika od 1 wlasciciela-pedanta totez rozumiecie ze samochodzik i z zewnatrz i od wewnatrz jest jak nowiutki.Samochodzik skromny sam w sobie - 1.4 98 rocznik sedanik srebrny wersja Linea Terra-air kierowcy i wspoma.Dalej golutka.Pierwszy powod mojego pojawienia sie tutaj to niewatpliwie wstapienie do grona uzytkownikow i mam nadz. milosnikow Toyoty a drugi poszukiwanie cennych info o moim samochodzie dotyczacych eksploatacji i wymiany ewent. czesci w samochodzie uzywanym taki jak moj.Wydaje sie ze jest to wazne nawet jesli mam gwarancje ze poprzednik serwisowal w serwisie firmowym a potme u fachowca i mi nie zajechal samochodu.Totez kilka pytanek mam i z gory bardzo dziekuje komus kto zechce mi pomoc.Po pierwsze.Samochod ma przejechane 76 tysiecy km.Nie wiem kiedy wymienic pasek rozrzadu.Po drugie .Czy zalewac dalej Castrolem SLX?A jak nie to czym i co ile km.Podobno co 15 tysiecy mam robic.Napiszcie o podstawowych czesciach -klocki filtry mniej wiecej ile kosztuja i czy macie dostep do jakiegos sprawdzonego skepu czesci do Toyotki.Ja aktualnie zyje i pracuje i jezdze wokol Warszawy.Niemniej inne info z innych regionow mnie interesuja.Dzieki piekne...Ł

witaj,
zacznij od przystapienia do klubu

pozdro

ja tez kupilem... tylko czekam na odbior

nie moge sie juz doczekac

do klubu sie juz zapisalem, tylko teraz czekam na przyjecie

witam przyszłych klubowiczów

ja juz jestem w klubie

przystapilem do klubu w trybie Xpresowym

hehe