Felgi i łaczniki stab.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i Panie znacie jakis dobry lakier albo sposob na pomalowanie alusków niestety sa troszke ztyrane i maja wzery?? Czym zaszpachlowac te braki i czym malowac oraz poleccie jakies tanie i dobre łaczniki stablizatora do 1.6 16 v93r

Witaj. Szpachlowania nie polecam, nic nie daje. jesli juz sa ubytki no nazywa sie to napawanie, Jesli pogiete to tylko prostowanie. Potem trzeba to wypiaskować i pomalować proszkowo. Jesli fachowo to polecam p. Marek Czaja, Wieliczka ul. Podgórna.
Ja regenerowałem swoje 4 felgi u niego. Tanio nie jest, ale co tanie jest drogie. Lepiej zrobic raz a dobrze i z tanio i do ....du.szy.
Mozesz próbować malowac w Colorex'ie, różne rzeczy maluja świetnie ale widziałem osobiście felgi i ............ no comments, wybrałem p. M. Czaję. Sami mozecie go spytac czy zadowolony jest gostek z essiego cabrio

niestety u mnie pessos to juz dawno sie wyczrpało myslałem nad wyczyszczeniem i walnieciem na nie jakiegos spreya zal mi ich bo to ładne R&S ale coz nie ma floty zobacze moze zostawie narazie tak jak jest i mykne na jakis spot tam koledzy ziomki cos doradza

Możesz ostatecznie połozyc po wyczyszczeniu srebrny spray i na to 2-3 warstwy clar'u( transparent). Ale to jest tylko acryl i nie "wytrzymie" długo, niestety

Dalej w temacie: ci co prostuja spawaja i regeneruja felgi w Krakowie NIE zajmuja sie malowaniem. Malowanie zlecają komuś kto sie na tym zna lub ma tez do tego warunki. Prostowanie i regeneracja w Krakowie to Panowie, Czaja na granicy Krakowa i Wieliczki oraz Zamiar na ulicy Dauna ( Nie Downa) a malowanie to juz osobna historia. Ja mam doswiadczenie z p. Czają i jest ono pozytywne. Moze inni koledzy podziela sie swoimi, im wiecej opinii tym lepiej dla NAS samych, pozdrawiam.

up co powiecie na łaczniki LEMFORDER

u tego goscia w wieliczce chyba maluja. gosc jest naprawde dobry ale ceny tez ma fajne i czesto trza sie na termin umawiac. robi za to bardzo ladnie

a co do lemfordera to wszyscy raczej polecaja, ja z kupilem jakies inne za 47 zl ale nie ze wzgledow na oczszczednosci tylko dlatego ze auto sprzedaje...