Fiat 127 - tychy szrot - FOTKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w tychach na szrocie na terenach przemysłowych stoi od niedawna fiat 127, koloru granat-fiolet, blacharka jest stan igła, nowy lakier, według pracowników własciciel restaurował go ale brakło funduszy i troche mu życie plany pkrzyżowało po czym wraz z ojcem zezłomowali fiacika, z wewnatrz jest nieskończony ale całe wnetrze jest zasypane silnikami skrzyniami i różnymi detalami, także gdyby ktos coś potrzebował to zapraszam do Tych.
moze jak sie uda podjechac wrzuce fotki poglądowe

[ wiadomość edytowana przez: _Arti_ dnia 2006-04-29 20:04:13 ]

a całego nie sprzedadzą? za ile?
zorganizuj fotki

do zobaczenia po zlocie...

jak to jest ten co mysle niesprzedadza nic przynajmniej mnie tak spławili i auto jest wyrejstrowane

Cytat:
2006-04-29 13:15:35, Hudy05 pisze:
jak to jest ten co mysle niesprzedadza nic przynajmniej mnie tak spławili i auto jest wyrejstrowane

co jest wyrejestrowane i na to jest papier mozna znowu rejestrowac a fiacika RATOWAC!!

oto fotki, dodam że własciciel szrotu ma w speecjalnym garażu swojego fiata 125 który ma ponad 30 lat i jest 100% oryginał, stan igła malutki przebieg, będzie ciepło to obiecał go wyjąc z garażu i zrobie mu mała sesje , dodatkowo właściciel pracował w obr swego czasu i mam obiecana dokumentacje do zeskanowania z obr-u i wiele wiele papierków i może nawet części które nie widziały światła dziennego, albo widziały go niewiele, jestem z nim w kontakcie także będzie czas będa nowe topiki

Ale skrzywdzone auto

marny to parking

Cytat:
2006-04-29 20:15:21, Buczek21 pisze:
Ale skrzywdzone auto

skrzywdzone czy nie ale można z niego conieco odzyskać

chciałem w całosci i niechcieli sprzedac teraz sie cos zmieniło ?

o ile dobrze kojarze to to auto kiedys widywałem jeżdżące w Bielsku, a potem kilka razy w necie fotki z jakiś śląskich zlotów tjuningowych

widać, że licznik złożony na podzespołach licznika z Zastavy 1100

Było takie stjuningowane 7 ale miało chyba trochę inny kolor i pryśnięte na srebrno lampy.

To tosamo auto co mialo prysniete tylne lampy moj kumpel robi na tym zlomie jak by ktos chcial jakies czesci to sie moge dowiedziec jaka cena a nawej poczta wyslac.

dowiedz sie ile za calosc.

-----------------
http://plepleple.pl

calosci niechce sprzedac sam juz rozmawialem na ten temat zeby to odkupic i niema szans

dowiedzial bys sie jaki silnik, w miare mozliwosci sprawdzil w jakim stanie i podal cene, prosze bo moj padl juz prawie zupelnie.. interesuje mnie 1,05 ewentualnie 1,3

Cytat:
2006-04-30 10:44:58, markus-orange pisze:
dowiedzial bys sie jaki silnik, w miare mozliwosci sprawdzil w jakim stanie i podal cene, prosze bo moj padl juz prawie zupelnie.. interesuje mnie 1,05 ewentualnie 1,3

znajomy ma 1.5 z ritmo na zbyciu

1,5 do malucha :/

Cytat:
2006-04-30 11:20:07, markus-orange pisze:
1,5 do malucha :/

swego czasu był w maluchu, jest powiedzmy mocowaniami i gabarytami taki sam jak 1.1

1100 fire i
1100 SOHC np. zastava - to zupełnie inny rozmiar buta .