I runda kjs MOB- rajd toyoty data nieznana:P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

I RUNDA MO W KJS "VII RAJD TOYOTY"
Wszystkich zainteresowanych udziałem w I Rundzie MO w KJS zapraszamy do kontaktu z Automobilklubem Bydgoskim. Sponsorem rajdu jest TOYOTA

VII RAJD TOYOTY
WIADOMOŚĆ Z OSTATNIEJ CHWILI!!! Wszystkich zainteresowanych informujemy, że podczas Rajdu rozegrane zostaną 2 "super próby" - pokonanie całej długości toru kartingowego w Bydgoszczy. Zakończenie oraz wręczenie pucharów i nagród zwycięzcom Rajdu odbędzie się podczas Targów AUTO-SHOW na stosisku TOYOTY. ZAPRASZAMY!!!

śjakoś dziwnie
jeszcze nie dali pucharów i nagród za sezon 2005 a już sie biorą za 2006 i nawet daty nie napisali kiedy to ma być

ale wiadomo dlaczego...... tyf....

Skoro jeszcze nic nie wiadomo to po co zakładasz nowy wątek
a rajd dopiero w marcu...

kciałem tylko pokazac do czego zdolni są działacze z bydgoszczy

Skomentowałbym to jakoś... ale chyba sie z Toba zgodze Bizerku
Pozdro dla AB

no tyfusowcy jak zawsze sie popisali

Pytanei z innej beczki.
Który organizator od was jest łysy starszy i ma mega bujna brodę.
Bo dostał na zebraniu organizatorów KJS taki opierdol ze wszystkim aż szczena opadła...
Pojechali po nim z góry na dół za wszystkie kjsy i nieprawidłowosci.
Także podejrzewam że bedzie wiecej słabszych i wolniejszych regulaminowych kjsów.

to nasz BRODA z AT

nawijaj za co go pojechali!!!!!!

Hmmm Dostał opieprz konkretny :
Nie stosowanie sie do Regulaminu ramowego.
Przekraczanie długosci KJSu
Stwarzanie zagrożen dla zycia uczestników
Błędy organizacyjne
Za duza szybkość na KJSACh ktos twierdził w skardze ze predkosc w jego aucie wynosiła 170 na jakiejs próbie.
Złe zabezpieczenie tras.

Wysłuchał i powiedział że przemysli to co usłszał .
Generalnei cała gadka to przyszłosc kjsów i Eliminacji PZmotu czyli pzmot to oesy a kjsy to nie mini oesy po 3 kilometry a szybkie próby sportowe...
Wiecej szykan żeby zmniejszyc predkosc itp...
Ogólnie czepili sie do niego i do kogos tam z wawy tez nie kojarze..
u nas mówili tylko o KJsie w Tarnowie i niedociagnieciach wyelminowano KJS Przemyśl itp..
Wyjątkowo nie doczepili sie do warszawy - zero zastrzezen poza wpisowym.

pozdro.

no fakt ze były szybkie próby oesowe nawet bardzo szybkie, ale nie żeby odrazu 3 km.
dobra pojechali mu i co teaz?? jakies konsekwencje??
bo to jedyny człowiek który potrafi cos zorganizowac w regionie konkretnego chociaz czasem naciąga regulaminy

Po pierwsze trzymanie sie regulaminu.
Po drugie jeżeli sytuacja się powtórzy to koniec na chyba 36 mcy robienia imprez pod jego nadzorem oraz przez jego automobilklub.
Nie wiem dokładnie byłem pierwszy raz w zyciu bo pojechałem jako kierowca...
Mam wątpliwosci czy sie zastosuje bo widac ze miał niezaciekawą minę ale albo sie zastosuje albo koniec imprez...

no to warunki twarde
ale cóż skoro sie dopatrzyli błedów to nagana sie nalezy, a szkoda bo rajdy są takie fajowe u nas.
mysle ze cos zmieni bo nie poto tyle lat sie ludzie w klubie męczą zeby teraz zabronili im mówic
a co tam na tym spotkaniu jeszcze ciekawego nawijali??

Generalnei to kjsy mają :
Stanieć
Zwolnić
Wydłuzyc sie
I zachecac ludzi do startowania - lepsza reklama..
I w sumie to tyle potem były osiagneicia itp - byłem 1,5 godziny a to trwało sporo wiecej.

Cytat:
2006-01-11 20:07:19, adasco01 pisze:
Ogólnie czepili sie do niego i do kogos tam z wawy tez nie kojarze..

Moze do Witka Pruszynskiego z Ak-Centrum? Takli siwy koles?

broda i szybkie kjs'y rulez ch** w dupe pzm i cieciom za biurkami coby slupkolandie chcieli urzadzac.

zapraszam wszystkich do brodnicy, sam mialem tam na blacie ponad 140

Cytat:
2006-01-12 10:54:52, ZoLt4R pisze:
zapraszam wszystkich do brodnicy, sam mialem tam na blacie ponad 140

Moge potwierdzić

Niech nie przeginają, bo faktycznie u nas w regionie tylko Broda umie coś pożądnego zorganizować... a te jego "naciągnięcia" regulaminu...
na moje pozytywne zaciągnięcia

Cytat:
Za duza szybkość na KJSACh ktos twierdził w skardze ze predkosc w jego aucie wynosiła 170 na jakiejs próbie.

w sumie to kto mu kazał jechac tak szybko

ja na jednej próbie tylko 100 jechałem bo sie zakres obrotów skonczył na krótkiej skrzyni

zakończenie sezonu 2005 jest 28 stycznia (sobota) o 17 w sali kongresowej filharmoni w Bydgoszczy
zaproszenia only dla kierowców

o lol będą nam grac
a piloci????
zaproszenia przyslą czy trza odbierać w klubie czy jak??

Cytat:
2006-01-12 16:28:26, bizer_trikolor pisze:
o lol będą nam grac a piloci???? zaproszenia przyslą czy trza odbierać w klubie czy jak??

na zaproszeniu widnieje tylko kierowca także piloci beda musieli sami sobie zrobic zakonczenie sezonu

Piloci czekają w samochodzie