Jaki gaz do Mercedesa C180???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chcę założyć gaz do Mercedesa C180,rocznik 94.Silnik w aucie posiada 122 KM na 16-u zaworach.Proszę doradźcie mi,jaką instalację,którego producenta,do niego wsadzić???Osobiscie sądzę,że sekwencyjna będzie lepszym rozwiązaniem od normalnej...Proszę również o opinie,jak się sprawują te auta na gazie.
Pozdrawiam...

Sekwencja to zupelnie inna bajka, niz mikser. Jesli masz $$$ to nawet nie mysl o generacjach ponizej 3.

nawet sie nie zastanawiaj sekwencja jest drga ale nie warto w tym momecie oszczedzac mam dwa meski na sekwencji i jest super pamietaj ze chytry dwa razy traci :

Cytat:
2005-06-09 13:06:52, Merc_C180 pisze:
Chcę założyć gaz do Mercedesa C180,rocznik 94.Silnik w aucie posiada 122 KM na 16-u zaworach.Proszę doradźcie mi,jaką instalację,którego producenta,do niego wsadzić???Osobiscie sądzę,że sekwencyjna będzie lepszym rozwiązaniem od normalnej...Proszę również o opinie,jak się sprawują te auta na gazie. Pozdrawiam...

Z tego co wiem w Twoim miescie jest b. dobry warsztat instalujacy gaz. cena sekwencji do tego modelu to 3.5 tys. Tyle mi wlasnie w Kolobrzegu powiedzieli. Kupilem wlasnie C180 z zalozona juz instalacja i poki co jezdzi ok. Nie jest to sekwencja ale odpukac poki co jest wszystko ok.

Hej,

czy masz juz jakas opinie na temat instalacji ktora zamontowales do swojego meska ?

Zastanawiam sie nad zakupem instalacji do mojego mercedesa (c180 98 rok) - i zastanawiam sie czy to sie oplaca. Ogolnie panuje przekonanie ze mercedesy nie lubia jezdzic na gazie i boje sie troche narobic sobie klopotu. W zakladzie pan sprzedawca zachwala wszysto i twierdzi ze jedyne problemy jakie moga powstac to w wyniku dobrania zlej instalacji.

macie jakies doswiadczenie w uzytkowaniu tych modeli z gazem?

czy silnik z 94 bedzie taki sam jak w 98 ?

pozdrawiam,
scubi

mialem c 180 1996 i zalozylem instalacje bingo s i zajebiscie chodzil spalanie miasto 12 trasa 9 naprawde warto poprzednio mialem bingo s w lanosie i tez super teraz mam elpigaz vega i tez nie jest zle