MotoNews.pl

Co kupić najlepiej????????????????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanko jakie autko kupić najlepiej?? mam jakies 8-9 tys zł myslalem nad oplem astra kombi albo BMW 3.mam straszny dylemat. Dzieki za pomoc
Pozdro

[ wiadomość edytowana przez: gixer dnia 2006-04-23 16:56:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: gixer dnia 2006-04-23 16:57:04 ]

Osobiście Kupiłbym BMW zawsze twierdziłem ze to sa Dobre fury oczywiscie jesli trafisz na dobry egzemplarz, a Ople to sa Strucle i rdzewieja, ale kup co uwazasz, to tylko moje zdanie Pozdrawiam

Naprawdę masz dylemat. Co za rozbieżność gustu -astra kombi kontra BMW 3. Musisz sobie odpowiedzieć na pytanie: Czy chcę moim autem szpanować i rwać na niego blachary, czy też jeździć z rodziną do supermarketu po zakupy??? Jak sobie odpowiesz, to zdecydujesz czy astra czy bmw, hehe. Oczywiście jest to żartobliwe podejście do problemuy i mam nadzieję, że Cię nie urazi. Pozdrawiam!

Cytat:
2006-04-23 16:55:53, gixer pisze:
Witam mam pytanko jakie autko kupić najlepiej?? mam jakies 8-9 tys zł myslalem nad oplem astra kombi albo BMW 3.mam straszny dylemat. Dzieki za pomoc Pozdro [ wiadomość edytowana przez: gixer dnia 2006-04-23 16:56:29 ] [ wiadomość edytowana przez: gixer dnia 2006-04-23 16:57:04 ]

Zą tą cenę możesz spokojnie kupić zadbane Daewoo Espero 1,8 z rocznika 1999. Ekonomiczna, przestronna fura z olbrzymim bagażnikiem. Tanie i łatwo dostępne części oraz bogate wyposażenie. Jedyny minus to korozja.

No jak bys chcial to mogbys kupic sobie Audi a4 tylko ze za to bylo by w Angli. 1999 rocznik.Ale by niestarczylo ci na oplaty tu i za cło.ale mogbys poczekac do 2 marca i jakies nowe prawa wchodza z cłem w polsce.Pozdro

Hi a moze vectre z silnikiem 1,8 lub 2 litry z pelnym wyposazeniem wiem jest to mozliwe tu w niemczech. Polecam
Ale zaraz zaraz za 15-16 tysiecy mialbys autko z 98´... a BMW hm placisz za marke a czy one takie swietne sa hm sa fajne i coool kazdy malolat mazy o bmw .Twoje pieniadze i twoj wybor ja wziolbym Opla albo Audi z tym ze za te same pieniadze w oplu dostajesz lepsze wyposazenie

z kwota 8-9tys daj sobie na luz z szukaniem BMW, bo tylko sobie kłoptów narobisz