Rajdowka za psie pieniadze czyli:)fiat Krupka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kiedys napominalem,ze bede robic z fiata rajdowke i tak tez sie stalowybebeszylem go na razie wiec za duzo zmian nie ma ale bylem ciekawy jak to lata bez zbednych kilogramow i zostalem mile zaskoczony-a teraz fotorelacja i filmiki:

fotka miejsca przybywania wyzej wymieenionego osobnikana pierwszym planie poledwica

jak kazdy widzi-nieodzowny element rajdowki-zapinki na tylnej klapiebez tego samochod juz tak nie jezdzi jak powinien

szybki look do srodka a tam..pustonawet konsoli srodkowej nie ma i nagrzewnicyze tez cholera wszystko ukradna...

z tylu nie lepiej..tylko gola i zimna blacha

a tu juz slady zostawione przez niewinna serie hehe
a tutaj juz filmiki

fiat 1
fiat 2
fiat 3
pozdro

Fiacior zadbany... i nareszcie
Cytat:
gola i zimna blacha

Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy...

tak trzymać

fiat jak fiat a za takie pajacowanie po drogach osiedlowych to bym cie skierowal na badania opon mozgowych ale spox, widac co region to inny obyczaj...

no bez przesady..te palenie gumy nie bylo umyslne-poprostu hample byly zapieczone i przy dodawaniu gazu dzialo sie cos takiego-jak odpuscily to juz bylo normalnie a jesli chodzi o szuterek to nie chcialem daleko jezdzic,bo jakby trzeba bylo go pchac to mialem niedaleko do domu

nie sciemniaj swiatla stopu ci sie pala znaczy ze sam ten hamulec wciskales A bart jest przewrazliwiony nie uwierze ze on nigdy nie probowal spalic gumy

Cytat:
2006-05-03 18:03:27, bimber1 pisze:
nie sciemniaj swiatla stopu ci sie pala znaczy ze sam ten hamulec wciskales A bart jest przewrazliwiony nie uwierze ze on nigdy nie probowal spalic gumy

pewnie ze probowal myslisz czemu argenta stoi u lakiernika

Ale widze ze tjuningowo - brak klameczek z tylu, palenie gumy
MNo ale te chromowane kolpaczko-obwodki wonnn!!!

jaka zimana gola blacha a bitumity?

oj tamczepiasz siegola i juz

heh no własnie bitumit challenge cię czeka ja skonczyłem i nie chce miec z tym do czynienia już ale fiacior spoko loko

"prawie jak hołowczyc"

Ja bym upalal az by silnik padl i 2.0 paknal zeby silnik sie niemeczyl przy paleniu laka bo seria sie meczy

Cytat:
2006-05-03 22:45:52, HEMIGTX pisze:
Ja bym upalal az by silnik padl i 2.0 paknal zeby silnik sie niemeczyl przy paleniu laka bo seria sie meczy

a 2.0 sie nie męczy przy paleniu gumy ??

Rafał, znowu założyłeś przelotowy wydech?

no i dzis kolejna zabawa fiatem-dzis postaralem sie z filmikami i nie bylo juz palenia gumy tylko ladne latanie bokiem tutaj fotki po lataniu:

a o to i filmiki:
fiaton 1

fiaton 2
tutaj filmiki zaladowane na inny serwer:
1

2

dobra pozartowalismy, a teraz bym te "ladne latanie bokiem" poogladal

[ wiadomość edytowana przez: Krzyh00 dnia 2006-05-13 11:10:19 ]

krupek zaloz dystanse bo jak sie patrzy na tylek kanciny to smiesznie wyglada

dobra z ta takim podejsciem do mnie wnioskuje,ze niepotrzebnie sie produkuje na tym forum-nie bede wiecej tu niczego wrzucac bo wszystko jest na nie...dzieki za slowa uznania
Bimber-dystanse zaloze jak tylko zalatwie dluzsze szpilki..

krupus nie obrazaj sie,wiesz ze to jest sporo chlopakow ktorzy naprawde dobrze lataja bokami i twoje czy moje poczynania sa malutkie przy tym dlatego ja nie mialem odwagi pokazac mioch zabaw autem Dawaj dalej filmiki i trenuj a bedzie latal tak jak oni Pozdarwiam

P.S. masz ty cos do kanciny Klick