Znowu nowe tablice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
za Wyborczą klik
i znowu wyciągną parę groszy od ludzi

a ja jeszcze mam czarne tablice, zresztą jak większość esperaków które widzę

To nie jedyny wymysł naszych urzędników. Tablice to pryszcz w porównaniu z tym klik
Wyjdzie że zdążysz zarobić na tablice.

ale czym tu sie podniecac jesli chodzi o tablice..dotyczy to przeciez tylko zmiany samochodu tudziez przeprowadzki..mnie nikt nie bedzie zmuszal do wywalenia swoich czarnych tablic

Panowie nie ma się czym przejmować, to dotyczy tylko nowej rejestracji. Oby te tablice nie były tylko 3 razy droższe od dzisiejszych

[ wiadomość edytowana przez: major dnia 2005-07-08 07:23:09 ]

Na razie obowiązku wymiany czarnych nie ma,ale co to problem dla decydentów odpowiednio zagłosować ?
A może powstanie budżetowa komórka która będzie odkręcała czarnotablicowcom jeden numerek i zmuszała tym samym do nowej rejestracji auta już na białych tablicach? Jaki to będzie miało wymiar społeczny-cześć ludzi znajdzie zatrudnienie (przy odkręcaniu i produkowaniu nowych) a i budżet zarobi parę groszy (to oczywiście żart

Tyulko jeszcze taki drobiazg... Czy zauweażyliście jak beznadziejnej jakości sa te nowe tablice. Wdziałem już kilka samochodów (pewnie często mytych w myjkach automatycznych) gdzie już prawie nie było widac numeru... I teraz nam każą wymieniać tablice bo są nieczytelne. I kolejny raz zarobi szwagier ministra....

ja mam nowe i jak sie jakims plynem czy czyms przetrze to cholera czarny schodzi. olejem jak przejedziecie to az brudna szmatka i biale fragmenty tablicy - tragedia !!

ee tam mi nic nieschodzi moze dlatego ze je woskuje

Cytat:
2005-07-08 10:26:26, Navi pisze:
Tyulko jeszcze taki drobiazg... Czy zauweażyliście jak beznadziejnej jakości sa te nowe tablice. Wdziałem już kilka samochodów (pewnie często mytych w myjkach automatycznych) gdzie już prawie nie było widac numeru... I teraz nam każą wymieniać tablice bo są nieczytelne. I kolejny raz zarobi szwagier ministra....

Dlatego uważam że czarne są najlepsze A poza tym zaczynają być elitarne bo jest ich coraz mniej

ale czarne sa strasznie brzydkie.

kolejna zmiana -->tzw unijne

Cytat:

Dlatego uważam że czarne są najlepsze A poza tym zaczynają być elitarne bo jest ich coraz mniej

hehe no to mój esperaczek zaczyna byc elitarny

Cytat:
2006-05-03 11:02:29, marcin21100 pisze:

moj tez ale juz niedlugo..bo predzej czy pozniej ruda z nim skonczy

Cytat:
2006-05-03 11:02:29, marcin21100 pisze:

Nasz też ma jeszcze czarne.

Cytat:
2006-05-03 18:14:00, Esperynek pisze:
Nasz też ma jeszcze czarne.

no bo trzeba umyc po zimie

hehe na esperaczek ma czarne blachy, przednia cała pordzewiał i odpadającym lakierem
na bąku mam białe od 2 lat i wygladają jak... podłej jakości a czarne w b. dobrym stanie mi zabrali przy przerejstrowania wolał bym miec czarne na białym samochodzie ładniej wygladaj i juz sa elitarne po mału