Złożyłem szyberdach - zdjęcia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wpadło trochę kaski więc zainwestowałem i teraz podczas jazdy moę popatrzeć na słonko

Jeszcze alpel : panie Admin jakies trzy tygodnie temu przesłałem na pana konto pieniądze za płytke z książką serwisową .. płytki nie mam .. na maile Pan nie odpowiadasz ... prosze mnie nie zmuszać abym sie po nią osobiście zjawił a jeżeli to zwykłe naciągactwo to chyba powinno sie usunąc to ogłoszeni ze strony panie Łukasz

Ps : zdjęcia umieściłem na interii jeżeli okaże sie że znów się nie otwierają .. to postaram się prznieść gdzie indziej ... zobaczymy ... albo nie

Moglbym sie dowiedziec, ile wyszlo Cie pieniazkow za ta sprawe ?

Cytat:
2003-04-20 12:35:30, Cwikus pisze:
Moglbym sie dowiedziec, ile wyszlo Cie pieniazkow za ta sprawe ?

Zwykły szyber kosztuje w granicach 600-800 zł.

Adam był na jakimś szkoleniu - dlatego nie odpowiada.

Ja płytke dostałem! żadne naciągactwo!

Dla mnie okienko jest O.K.

Robiłem przymiarki właśnie do takowego, ale musiałem spasować.

Adam jest w Niemczech na szkoleniu już od jakiś dwóch tygodni,
aż do 21 kwietnia...
tu masz do niego numer GG: 812363 i zobacz sobie jaki ma opis...

A co do ogłoszenia, to nie wiem co JA mam z nim wspólnego?
Ja nie jestem administratorem www.espero.of.pl tylko www.gajer.of.pl

Koszt to 870 pln za wszytko czyli okienko + montaż , dach jest produkowany w Holandi firma Webasto.

Jeżeli Adam nie może mi aktualnie przesłać płytki to zwracam honor ...choć mógł mnie o tym poinformować ..... tak czy siak to nie jest w porządku

Cytat:
2003-04-20 22:46:59, AreQ pisze:
Koszt to 870 pln za wszytko czyli okienko + montaż , dach jest produkowany w Holandi firma Webasto.

Cena tej firmy widzę jest taka sama na całą Polskę.

870pln ???
Nie lepiej było sobie za te pieniądze kupić jakiś komplet używanych zajebistych felg
i nie jeździć z kołpakami ???

Ja chyba kupiłem taniej!!!!!!!!!!!!!!

Popieram - za 800 to już fajne felgi można mieć. A co do szyberdachu - przechodzony na giełdzie kosztuje ok 100-200 zł (juz miałem kupić od vectry tylko zwątpiłem w wycinanie dziury w dachu) a załozenie nie powinno wyjść wiecej niż 200. Aktualnie czekam aż blacha troche podrdzewieje i będe musiał malować większa część - wtedy mam zamiar załozc oryginalny z Vectry A - metalowy, chowany do wnętrza dachu.

Komplet nowych uczciwych felg to ok 1400 pln ... trzba troche dołożyć, a używane już jedne mam ... gniją w garażu bo pożądnie wyważyć ich nie sposób używany dach to niezbyt pewna sprawa - może cieknąć, a co do dziury w dachu no to cóż to rzeczywiście słaba strona przedsięwzięcia ........ trzeba zaryzykować

Niestety dobre fele to duzo wyzszy wydatek niż szyberdach, a poza tym dobrze wykonany szyberdach uprzyjemnia jazdę, ułatwia wentylację kabiny, pozwala przezyć upały w aucie bez klimy. A alufy praktycznie nic poza wrazeniami estetycznymi. Minusy dachu to z pewnością szum powietrza i ewentualne przecieki. A tak a propos jak szyberek sprawdził się dziś w śmingus-dyngus?

Na dach jest rok gwarancji także jak będzie ciekł to zawsze można reklamować ... w śmigus no cóż w końcu zdecydowłem się zamknąć ... po pierwszym wiadrze wody wycelowanym w dach ....