MotoNews.pl

Co powiecie na to

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w profilu zdjecia mojego essinka co powiecie na niego zastanawiam sie nad leksusami a moze inne porady najbardziej mnie to 1,4 drazni pierwsze zdjecie to to od czego zaczynałem

pikny mnie sie podoba
a co do lexusow niech zostana w lexusie wszystkim wyjdzie to na zdrowie

[ wiadomość edytowana przez: lukas_s dnia 2006-05-10 23:41:37 ]

Jest dobrze, tylko nie zakladaj lexusów

popieram lukasa, mi tez sie podoba, a lexy nie to fajnie wyglada (ale to folia?), moze progi zbyt okragle jak do MK5, ale ogolnie jest fajny gratki

michalessinek, widzialem Cie ostatnio na jakis swiatlach, stalem obok ale renowką wiec napewno nie zwrociles uwagi, ale ja na Ciebie tak i powiem Ci ze na zywo ladnie Ci sie to auto prezentowalo:] moja uwage przykul ytylne lampy, domyslam sie ze to jest 'biala' folia do lamp??

biała nie wiem jak to bedzie jakby co z policja bo juz kilkanascie osob sie pytało czy sie nie czepiaja ale na razie jezdze

Ladnie sie twoje autko prezentuje ...gdzie kupiles progi ..bo wlasnie takich szukam do swojej kombicy ??

autko super , teraz czeka tylko na glebe

no jednak kolor robi duzo no i ladne kolka tez
autko zajefajne

jest spoko
a leksusy w escorcie wygladaja jak kupa z wetknieta wen stokrotka i ze niby ma wygladac jak stroik..

lampki z tylu to cala folia czy paski jedynie??? i co to za folia??

zawitaj kiedyś na południe Lubelskiego to cie ocenie na żywo...

Mi się podoba Za wyjątkiem brewek!!! A jeśli chodzi, o lexusy, to ja bym założył dokładnie takie jak mam ja W mojej opinii do elegancko tuningowanego autka (a tak Twoje odbieram) lexusy są na miejscu. Niestety opinia o nich jest mocno nadszarpnieta, bo każdy dres montuje je do do swoich super-hiper-wypas zmodyfikowanych wraków i dlatego tak dużo ludzi jest im przeciwna A na pszyszłość polecam zderzak z kierunkami od RS i maskę z garbami Jak na razie jest

Mogłeś pomyśleć o przednim zderzaku z RSa albo Xra z halo i kierunkami, az lexusami daj sobie spokój

Jeszcze odnośnie Twojego autka On ma brewki, czy nie ma Bo na zdjęciach niezbyt wyraźnie widać!!! Albo jakoś tak się maska odbija w reflektorach, albo rzeczywiście brewki są

autko super, gratulcje za koncowy efekt!! co do lexusow to nie...
ja przynajmniej mam takie zdanie

Mnie się bardzo podoba, autko prezentuje się bardzo dobrze

co do pytan progi sa z allegro do rsa folia jest biała tez z neta brewki sa na lampach a nad zderzakiem od rsa to myslałem ale na razie sie wstrzymuje bo tak srednio mi sie widzi i dlatego na razie jest dokładka zderzada zendera a z tyłu orginalna rs 2000 pozdrawiam i dzieki za porady odnosnie leksusow

jakis link do aukcji z folia??